Γούνες και διαμάντια: Μία βόλτα στο σπίτι της Elizabeth Taylor

Η χουλιγουντιανή λάμψη παραμένει ακόμα και μετά το θάνατό της!



Η Εlizabeth Taylor έγραψε το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του σινεμά. Ενσάρκωσε την Κλεοπάτρα όπως καμία άλλη και πέρασε στο πάνθεον του Hollywood. Το 2011 άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Bel Air, με τα πράγματά της να είναι ανέγγιχτα ακόμη και σήμερα.

Η φωτογράφος, Catherine Opie, είχε το προνόμιο (γιατί περί προνομίου πρόκειται) να μπει στο υπερπολυτελές σπίτι της οδού 700 Nimes Road, λίγο πριν πεθάνει η Elizabeth, για να φωτογραφίσει το πανέμορφο σπίτι της Taylor.

Η χλιδή φυσικά περισσεύει, ενώ η Opie θα κυκλοφορήσει σε λεύκωμα τις φωτογραφίες που τράβηξε από το σπίτι της οσκαρικής star. Γούνες, διαμάντια και… άπειρα παπούτσια είναι το σήμα κατατεθέν στο σπίτι της Taylor.

Διαμάντια που η αξία τους αγγίζει τα 184 εκατομμύρια δολάρια ενώ ακόμη και σήμερα παραμένει στον καθρέφτη στην κρεβατοκάμαρα της Taylor το μήνυμα που της είχε γράψει ο Andy Warhol με κραγιόν: «Στην Elizabeth, ένα μεγάλο φιλί, And Warhol».

Δίπλα στο κομοδίνο της Taylor υπάρχει μια ζωγραφιά από την βαφτιστήρα της, Paris Jackson, ενώ τα ρούχα της λαμπερής star και οι τσάντες της παραμένουν στην θέση τους, σαν να μην έχει περάσει μια μέρα από τις 23 Μαρτίου του 2011.

Πραγματικά, απίστευτη χλιδή… Δείτε και την gallery!