Fast News: Όσα συμβαίνουν σήμερα στην αγορά

Καινούργιες καμπάνιες, θεατρικά νέα και καινοτομίες στον επιχειρηματικό κόσμο.



Καινοτομίες, inspirational καμπάνιες, φρέσκα θεατρικά project και όλα project που μας κίνησαν την προσοχή αυτή την εβδομάδα.

Νέο στοίχημα για τις Θεατρικές Σκηνές και το Παλλάς

Μετά την τεράστια επιτυχία που έχουν σημειώσει οι παραστάσεις “Μαντάμ ΣουΣου” το 2017 και οι “Μάγισσες της Σμύρνης” το 2018, οι Θεατρικές Σκηνές και ο Γιάννης Κεντ ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Μάθαμε πως οι Θεατρικές Σκηνές τον ερχόμενο Οκτώβρη, θα ανεβάσει την πολύκροτη ζωή και πορεία ενός μύθου για τα ελληνικά δεδομένα. Τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή. Μεγάλο ερώτημα είναι ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση αλλά και των προσώπων που σημάδεψαν τη ζωή του, μεταξύ των οποίων η Μαρία Κάλλας και η Τζάκι Κένεντι-Ωνάση.

Η Brooks Brothers ντύνει έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται

Η Brooks Brothers είναι ο εφευρέτης ορισμένων από τα πιο καινοτόμα και πρωτοποριακά για την εποχή τους ενδύματα. Tους τελευταίους δύο αιώνες και ως τις μέρες μας η Brooks Brothers ντύνει έναν κόσμο που διαρκώς μεταβάλλεται, επιδιώκοντας σταθερά την ποιότητα και την καινοτομία, υπηρετώντας με πίστη και αφοσίωση τις αρχές και τις αξίες που την δημιούργησαν. Πριν από μερικά χρόνια ο William Cooke, ιστορικός στο μύθο της Brooks Brothers, έγραψε στην εφημερίδα Wall Street ένα σχόλιο που περιέγραφε τον Οίκο ως “απροσδόκητο”. Και αυτό, γιατί στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες: τη διάρκεια τη συνέπεια και, από την άλλη, την ικανότητα να καινοτομεί. Είναι απρόσμενο το πλήθος των καινοτομιών που εισήγαγε ο Οίκος από το 1818, δημιουργώντας το Μύθο του. Η υπηρεσία Made to Measure της Brooks Brothers σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ρούχο που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ. Εσείς επιλέγετε μέσα από μία ευρεία ποικιλία υφασμάτων, γραμμών, φοδρών και άλλων μοναδικών λεπτομερειών και εμείς δημιουργούμε ενδύματα ραμμένα ακριβώς στα μέτρα σας. CITY LINK, Brooks Brothers, Σταδίου 4 & Αμερικής, Τηλ. 210-3225970

CLEOPATRA TECHNIQUE TM

Η  αναγεννητική ιατρική με τη χρήση των αυξητικών παραγόντων και βλαστοκυττάρων , έχει εφαρμογή  στην ορθοπαιδική, γυναικολογία,πλαστική χειρουργική, αισθητική και οδοντιατρική. Η CLEOPATRA TECHNIQUE TM χρησιμοποιεί το ίδιο το αίμα του ασθενή για την αναγέννηση του προσώπου με τον πλέον ασφαλή και εύκολο τρόπο που διαρκεί έως και δύο χρόνια. Η διατήρηση του αποτελέσματος γίνεται με επανάκτηση του ασθενή άμα έξι ή δώδεκα μήνες.

Εκατοντάδες έργα στον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο, φέρουν την υπογραφή της εταιρείας ΒΑΡΕΛΑΣ

Η εταιρεία Βαρελάς από το 1975 δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο ειδών υγιεινής και πλακιδίων, αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά κορυφαίους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η πολύχρονη εμπειρία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, σε συνάρτηση με τη σύγχρονη αισθητική και τις φρέσκιες ιδέες, δίνουν τη δυνατότητα στην εταιρεία Βαρελάς να μας εγγυηθεί για την επιτυχία! 

Η ομάδα της εταιρείας Βαρελάς, καταγράφει συνεχώς τις ευρωπαϊκές και διεθνείς τάσεις του design και των υλικών, έτσι ώστε να μπορούν να τις προσαρμόζουν σε κάθε έργο και να προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

The Body Positive - MAT Fashion

Με τη νέα καμπάνια, Άνοιξη Καλοκαίρι 2019, η MAT Fashion παίρνει θέση, πρώτη, σε ότι αφορά την ομορφιά και πώς αυτή ορίζεται. Πέρα από ιδανικές αναλογίες και γυναίκες- πρότυπα, η MAT Fashion προωθεί την ομορφιά της προσωπικότητας, που δε μετριέται στη ζυγαριά, ούτε χωράει σε αναλογίες. Μ’ αυτόν τον τρόπο, φέρνει τη συζήτηση στο body positivity, σε ένα κίνημα, που υποστηρίζει ότι όμορφο είναι ό,τι μας κάνει να αισθανόμαστε καλά. Για την καμπάνια αυτή, έξι διαφορετικές γυναίκες προβάλλουν το κύριο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς τους: Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Idra Kayne, η Κασσιανή Λειψάκη, η Εβελίνα Νικόλιζα, η Μαρία Μεργούπη και η Σάντυ Αντωνακάκη «φοράνε» το δυνατό τους στοιχείο και απολαμβάνουν τη θηλυκότητά τους και τον πραγματικό τους εαυτό. Η επιλογή και η ατομική ομορφιά χαρακτηρίζουν και τη συλλογή SS19: έντονα prints, ρομαντικά σχέδια, στυλ για την πόλη αλλά και για τα ταξίδια που ονειρευόμαστε, όλα αυτά που επιτρέπουν στην κάθε γυναίκα να δείξει ποια πραγματικά είναι. Με τον τρόπο αυτό, η καμπάνια, η συλλογή και όλη η φιλοσοφία της εταιρείας συνοψίζονται σε μια φράση: #TheRealYou.

Body Positive θα πει να είσαι #TheRealYou και να αφήνεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο! Να πούμε κάτι για τις τέλειες αναλογίες: δεν υπάρχουν. Και αυτό είναι αλήθεια, γιατί κανείς δεν είναι κατάλληλος να αποφασίσει ποιες είναι αυτές. Η ομορφιά δεν μετριέται με τη μεζούρα. Η προσωπικότητα δεν ανεβαίνει στη ζυγαριά. Η επιτυχία δεν έχει νούμερο. «Η εξωτερική εμφάνιση των άλλων δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά μου απέναντι σ’ αυτούς»: αυτό θα πει Body Positive. «Σπάω τα στερεότυπα και αγαπάω τον εαυτό μου όπως είναι»: αυτό θα πει Body Positive. Ονειρεύομαι, εξελίσσομαι, κερδίζω και αφήνω τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Κοιτάζω τον καθρέφτη και αγαπώ αυτό που βλέπω. Δεν επιτρέπω σε κανένα να μου πει πώς θα νιώσω με το σώμα μου. Ούτε εγώ θα το κάνω στους άλλους. Γιατί δεν είμαστε plus size, ή αδύνατες, ή ψηλές. Είμαστε γυναίκες, είμαστε ο πραγματικός μας εαυτός και μας αρέσουμε.

Το πρώτο Prosecco Van στην Ελλάδα

Η Bubble Couple εξυπηρετεί γάμους, βαπτίσεις, εταιρικά events και party τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία. Το νεό Prosecco Van αντιπροσωπεύει τον Αμπελώνα Serena Vino της Ιταλίας (περιοχή Τρεβίζο) ο οποίος ιδρύθηκε το 1881. Με ένα δυναμικό ξεκίνημα την χρονιά που μας πέρασε, το Prosecco Van ταξίδεψε για events τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία (Λευκάδα, Αντίπαρο και Καβάλα). Το νέο είναι ότι το βαν θα διαθέτει πλέον και μπύρα draft εναλλακτικά με το prosecco, με πολλές επιλογές σε είδη μπύρας για όλα τα γούστα. www.bubblecouple.gr

Sneak Peek - Η νέα συλλογή υποδημάτων Wonder’s Shoes

Στα Wonder’s Shoes, δημιουργούν υποδήματα για τις γυναίκες που παρέχουν κάτι εντελώς μοναδικό. Άνεση και στυλ! Η φιλοσοφία των Wonder’s Shoes απαιτεί ποιοτικά υλικά σε συνδυασμό με μοντέρνα εμφάνιση, άνεση για όλες τις ώρες της ημέρας και αγάπη για τη λεπτομέρεια. Πολλές επώνυμες κυρίες της showbiz - Νόνη Δούνια, Τζένη Μπότση, Κάλλι Τσιλίδου -  επιλέγουν Wonder’s Shoes για τις καθημερινές τους εμφανίσεις!