Οι προβλέψεις της ημέρας: Δίδυμοι δείξτε αποφασιστικότητα

Τοξότες και Υδροχόοι αφεθείτε στις ρομαντικές καταστάσεις που έρχονται!



Τι λένε τα άστρα σήμερα; Το πλανητικό προσκήνιο είναι ευνοϊκό σχεδόν για όλα τα ζώδια! Γι΄αυτό μην πτοείστε και keep going! Τα καλύτερα έρχονται!

ΚΡΙΟΣ: Πάρε τα ρίσκα σου σήμερα! Αντίδρασε με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις που σου συμβαίνουν πιο αποφασιστικά! Χρειάζεσαι ποικιλία στη ζωή σου. Μείνε ανοιχτή σε νέες προτάσεις!
Tip: Είσαι έτοιμη για τις αλλαγές που έρχονται στη ζωή σου;

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κρύβεσαι! Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να λάμψεις! Κινήσου μπροστά και ανησύχησε για τις συνέπειες έπειτα. Μην κάθεσαι και ψάχνεις τα πάντα. 
Tip: Και μην υπεραναλύεις τις καταστάσεις! Ότι είναι να γίνει θα γίνει άλλωστε!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα η ημέρα είναι εκπληκτική για εσένα! Έχεις το κατάλληλο mood και όλα κυλάνε όπως πρέπει! Παίρνεις τον ηγετικό ρόλο σε κάθε περίσταση. Είσαι άπιαστη!
Tip: Να είσαι ο εαυτός σου και είναι οκ να γελάς με τις γκάφες σου!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις ανακτήσει την ενέργεια σου! Είσαι έτοιμη για όλα! Μην αφήσεις κανέναν να σε ρίξει ψυχολογικά. Have fun και όλα θα πάνε τέλεια!Μην ανησυχείς για λεπτομέρειες. 
Tip: Μην μπλέκεις σε μπερδεμένες καταστάσεις! Go away!

ΛΕΩΝ: Περίεργα είναι τα πράγματα σήμερα. Το έδαφος είναι πρόσφορο για τσακωμούς γι΄αυτό προσοχή! Αλλά ακόμα και α συμβούν πάρε το μάθημά σου από την κάθε περίσταση!
Tip: Ότι γίνεται, συμβαίνει για κάποιο λόγο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο εκφράζει δυσφορία για την κατάσταση που έχει εξελιχτεί μεταξύ σας. Θα υπάρξει μια ένταση μεταξύ σας. Δώσε σημασία σε αυτά που θα σου πει και πράξε αναλόγως.
Tip: Πρέπει να είσαι προσεκτική στις αντιδράσεις σου!

ΖΥΓΟΣ: Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο σε ότι έρθει!Γίνε πάλι η αυθόρμητη παρουσία που ήσουν! Μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά. Αφέσου και θα δεις πως θα γίνεις η ψυχή του κάθε party!
Tip: Όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να επικρατήσει για μια φορά το συναίσθημά σου! Άφησε τη λογική για λίγο και κάνε ότι νιώθεις. Σήμερα θα ρισκάρεις για να κερδίσεις ερωτικά!
Tip: Μην σκέφτεσαι περαιτέρω και σου μπλοκάρεται η σκέψη. Δράσε!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές στη ζωή σου από εδώ και πέρα. Θα έχεις κάποια εμπόδια που θα φρακάρουν το δρόμο εξέλιξης σου. Μπορεί και τα ίδια τα συναισθήματά σου να σταθούν εμπόδιο. Αλλά δεν χρειάζεσαι κάποιον για να σου αναπτερώσει το ηθικό!
Tip: Ανάκτησε αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να πετύχεις ότι βάλεις στόχο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα πρέπει να είσαι όσο χρειάζεται "επιθετική". Ακόμα και αν αυτό δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα σου θα πρέπει να προσπαθήσεις να είναι. Η γνώμη σου είναι πολύτιμη για κάποιους. Έχεις πολλά προσόντα και δεν το ξέρεις!
Tip: Μπορεί να χρειαστεί να προσαρμoστείς στον τρόπο σκέψης των υπολοίπων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αγάπη είναι με το μέρος σου σήμερα! Θα ζήσεις ρομαντικές καταστάσεις με το σύντροφο σου και θα έρθετε πιο κοντά. Έχεις την ευκαιρία να ηγηθείς μιας κατάστασης και να αναλάβεις πρωτοβουλίες.
Tip: Η διαίσθηση σου δεν κάνει λάθος!

ΙΧΘΥΣ: Το αγαπημένο σου πρόσωπο σου προκαλεί μια συναισθηματική αναστάτωση. Σου βγαίνει και εσένα όλος ο εγωισμός και "θολώνεις", δεν ξέρεις τι κάνεις! Πρέπει να υπάρξει αρμονία μεταξύ σας. Εσύ όμως έχεις όρεξη για καυγά! Μην αφήσεις αυτή την τάση να κυριαρχήσει γιατί είναι επικίνδυνο!
Tip: Κράτα ισορροπίες!

Θέλεις το σεξ να του μείνει αξέχαστο; Πες μου το ζώδιό του!