Oι προβλέψεις της ημέρας: Κριοί και Ιχθύες αναθεωρείστε τη ζωή σας!

Τα ερωτικά είναι full στα σκαμπανεβάσματα!
Oι προβλέψεις της ημέρας: Κριοί και Ιχθύες αναθεωρείστε τη ζωή σας!



Η Πανσέληνος είναι αυτή που θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις ή να αλλάξεις στάση για σοβαρά θέματα που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Ναι, σε εσένα μιλάω αγαπητέ Κριέ, Υδροχόοε και Ιχθύ. Αυτό που σας απασχολεί αρκετά είναι τα επαγγελματικά σας και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα. Ωστόσο η ημέρα θα είναι σχετικά καλή και όλα κυλήσουν ομαλά.

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα σκέφτεσαι λίγο παραπάνω την καταστάση σου. Νιώθεις ότι δεν εξελίσσεσαι και ότι έχεις μείνει στάσιμη. Είσαι ήδη στο επόμενο βήμα. 
Tip: Να είσαι cool και να μην ξεχνάς ποτέ τι κερδίζεις από ό,τι κάνεις. 

ΤΑΥΡΟΣ: Το μόνο που θέλεις είναι να κλειστείς σπίτι σου και να κάτσεις ήρεμη και χαλαρή. Κάνε αυτό και μην δίνεις λόγο σε κανέναν!
Tip: Κοίτα τον εαυτό σου και μόνο!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην νομίζεις πως αν κλειστείς στον εαυτό σου θα τα λύσεις όλα δια μαγείας. Ίσα ίσα που διογκώνεις το πρόβλημα και δεν πρόκειται να βρεις κάποια ουσιαστική λύση!
Tip: Κάτσε και σκέψου τι πρέπει να κάνεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η περίοδος που διανύεις είναι των αλλαγών. Μην βιάζεσαι και εξέτεσε όλες τις καταστάσεις καλά, πριν αποφασίσεις τι θα κάνεις. Δεν αλλάζουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη.
Tip: Όλα είναι θέμα ψυχολογίας και αυτό είναι κάτι που ξέρεις καλά.

ΛΕΩΝ:  Σε έχει πιάσει περηφάνια και εγωισμός χωρίς λόγο με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου. Όταν καταλάβεις πως δεν πρόκειται να προχωρήσεις έτσι τότε θα εξελιχτείς. 
Tip: Κάνε το επόμενο βήμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είσαι σε καλό mood και εστιάζεις στα προβλήματα που πρέπει να λύσεις. Όταν είσαι σε αυτή τη διάθεση τα λύνεις όλα πιο γρήγορα και εύκολα.
Tip: Μην σε πιάνει μιζέρια!

ΖΥΓΟΣ: Ζυγίζεις τα πράγματα και καταλήγεις στο τι πρέπει να κάνεις για να είναι όλα υπέρ σου. Μην επηρεαστείς από κανέναν άσχετο εξωγενή παράγοντα.
Tip: Keep going!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχεις ανεβάσει τον πήχη ψηλά όσον αφορά τα επαγγελματικά σου και τώρα ποιος σε πιάνει! Έχεις φτιάξει ένα πλάνο και προσπαθείς να το υλοποιήσεις!
Tip: Κάνε αυτό που ξέρεις καλύτερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και δεν είναι καινούριο όλο αυτό. Εδώ και μήνες οι σκέψεις σου κοντεύουν να σε τρελάνουν. Βρίσκονται στα άκρα και δεν μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα! 
Tip: Μην κάνεις κινήσεις που θα τις μετανιώσεις αργότερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα επαγγελματικά σου έχουν πάρει μια άλλη τροπή και δεν είναι καθόλου καλό αυτό για την εξέλιξή σου! Θέσε ρεαλιστικούς στόχους και κάνε τακτική!
Tip: Μην τα σκέφτεσαι όλα μαζί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις χαθεί από όλους και από όλα και κάνεις focus μόνο σε αυτά που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Γίνεσαι παρτάκι αλλά με λόγο!
Tip: Μην ανησυχείς για το αν θα σε παρεξηγήσουν οι άλλοι.

ΙΧΘΥΣ: Νιώθεις σαν να κάνεις κύκλους γύρω από τον εαυτό σου χωρίς να έχεις στόχους και να αποσκοπείς κάπου και νιώθεις χαμένη. Αυτό που δεν αντέχεις σήμερα είναι ότι προσγειώνεσαι απότομα στην πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι που δεν αντέχεις. Ωστόσο όμως κάνε ένα πλάνο με τα άμεσα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. 
Tip: Γι΄αυτό γίνε ρεαλίστρια.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι κρεβάτι κάνει!