Tαύροι και Αιγόκεροι μην κλείνεστε!

Σκορπιοί και Παρθένοι αλλάξτε την τακτική σας!



Εντάσεις και suspence έχει το πλανητικό σκηνικό. Κάτι που δεν μας εκπλήσσει και πολύ. Είναι αναμενόμενη αυτή η "τρέλα" και η ασυνεννοησία, λόγω των ανάδρομων πλανητών.Όμως κράτα γερά γιατί θέλει υπομονή και σύνεση!

ΚΡΙΟΣ: Έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι πιο εναλλακτικά και πιο συγκροτημένα. Ψάχνεσαι και δεν κάθεσαι σε χλωρό κλαρί. Όλη αυτή η τρέλα όμως που σε έχει κυριεύσει θα σου βγει σε καλό, είναι το μόνο σίγουρο!
Tip: Δείξε τον δυναμισμό σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτό το διάστημα δίνεις βάση στη δουλειά σου και διατίθεσαι να κάνεις καλές δημόσιες σχέσεις προκειμένου να ανέβεις πιο ψηλά.
Tip: Keep walking, Ταυράκι!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επιτέλους τα ερωτικά σου παρουσιάζουν κάποια σημαντική πρόοδο που θα σε ανεβάσουν και θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις σε όλο αυτό που έχεις να διαχειριστείς στα επαγγελματικά σου!
Tip: Κάνε τις αλλαγές που σκεφτόσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην περιμένεις να λυθούν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη και από μόνα τους. Αν δεν συμμετάσχεις ενεργά σε όλο αυτό δεν πρόκειται να δεις να γίνεται κάτι θετικό. 
Tip: Μην γκρινιάζεις και ανάλαβε δράση!

ΛΕΩΝ: Σήμερα η ημέρα σου θα είναι απλά υπέροχη, ανεπανάληπτη και αξεπέραστη. Και αν νομίζεις ότι είναι υπερβολή σύντομα θα διαπιστώσεις πως είναι μια ρεαλιστική προσέγγιση. Διότι οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται είναι προς εκμετάλλευση και φορούν όλους τους τομείς σου!
Tip: Ανάκτησε αυτοπεποίθηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σταμάτα να σε απασχολεί το τι λένε οι άλλοι για εσένα. Κοίτα τη δουλειά σου και μην δίνεις σημασία σε τέτοια πράγματα που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σου "τρώνε" την ενέργεια!
Tip: Ασχολήσου με τα σημαντικά!

ΖΥΓΟΣ: Mην είσαι παρορμητική! Αυτό είναι το tip της ημέρας. Ό,τι ακούς και βλέπεις πρέπει να το σκανάρεις και μετά να πάρεις αποφάσεις.
Tip: Τουλάχιστον τα ερωτικά σου είναι στο peak τους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάτι τέτοιες ημέρες είναι σημαντικό να παίρνεις το χρόνο σου και να απομονώνεσαι από όλα. Διότι έτσι αναθεωρείς και βλέπεις τις καταστάσεις με άλλο μάτι.
Tip: Βάστα ακόμα. Αντέχεις!

 ΤΟΞΟΤΗΣ:  Το τελευταίο διάστημα σε έχει σκληραγωγήσει αρκετά, ώστε να μάθεις να εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε αυτούς που πρέπει. Kαλά το πας και θα σε βοηθήσει να βρεις το δρόμο σου!
Tip: Εμπιστεύσου το ένστικτό σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να θέλεις να το βάλεις στα πόδια. Μπορεί να επικρατεί ένα χάος στα επαγγελματικά σου αλλά δεν πτοείσαι εσύ από αυτά! Είσαι η κυρίαρχη του παιχνιδιού!
Tip: Πάρε τα πάνω σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα η δημιουργικότητά σου βρίσκεται στο ζενίθ! Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μην αφήσεις λεπτό να πάει χαμένο και να αξιοποιήσεις το χρόνο σου εποικοδομητικά!
Tip: Ανατρεπτικές ιδέες θα σε κυριεύσουν!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να κρυφτείς κάπου, για να μην μπορέσει να σε βρει κανείς. Θέλεις να απομονωθείς και να κάνεις restart!
Tip: Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη (όσο γίνεται)!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι κρεβάτι κάνει!