Προβλέψεις: Δίδυμοι και Λέοντες μην τα θέλετε όλα δικά σας!

Σκορπιοί και Υδροχόοι δώστε βάση στα οικονομικά σας ζητήματα!



Τι θα συμβεί σήμερα; Τα άστρα θα σου δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να σε αποζημιώσουν για όλη αυτή την αναμπουμπούλα που πέρασες λόγω ανάδρομων πλανητών! 

ΚΡΙΟΣ: Έχεις πάθει overdose από την δουλειά και θέλεις λίγο να χαλαρώσεις από τις έννοιες της καθημερινότητας σου. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι αδιανόητο γι΄αυτό σταμάτα τη γκρίνια και κολύμπα!
Tip: Slow down!

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κολλάς σε μια κατάσταση που δεν έχει προοπτική αλλαγής. Μην μένεις στάσιμη. Προχώρα. Δες τη θετική πλευρά στο καθετί.
Tip: Μην προσπαθείς να αλλάξεις το σκεπτικό των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπάρχει κάποιος στη ζωή σου που θέλει πολύ να μπει στη ζωή σου και εσύ δεν τον αφήνεις. Γιατί δεν ανοίγεσαι; Τι περιμένεις; Κάνε την αλλαγή!
Tip: Άλλαξε στάση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα θέματά σου εξελίσσονται κάτι ανώτερο από θετικά! Ούτε που θα το πιστεύεις Καρκινάκι! Μετά από τόση ταλαιπωρία θα έρθουν οι καλύτερες ημέρες που περίμενες!
Tip:  Ήρθε η στιγμή για την δικαίωση!

ΛΕΩΝ: Για σήμερα (έστω) οφείλεις να είσαι ειλικρινής και να μην κρύβεις πράγματα στους δικούς σου ανθρώπους. Δεν θα βγάλεις κάτι αν δεν πεις αυτό που νιώθεις. Μην κρύβεσαι!
Tip: Να είσαι ρεαλίστρια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις ανακτήσει αυτοπεποίθηση και είσαι έτοιμη για όλα. Πρόσεξε όμως μην σου κοπούν τα φτερά κατά τη διάρκεια της ημέρας. 
Tip: Να θυμάσαι πως όλα είναι στο μυαλό!

ΖΥΓΟΣ: Θεωρείς ότι μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο στη ζωή σου αλλά δυστυχώς οι καταστάσεις δεν σε επιβεβαιώνουν. Μην απογοητεύεσαι, δεν είσαι ρομπότ. Και κάτι να σου ξεφύγει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!
Tip: Έφυγε ο Ανάδρομος Ερμής! Κάτι δεν είναι και αυτό;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα να είσαι έτοιμη για όλα! Απρόσμενα πράγματα πρόκειται να συμβούν στα ερωτικά σου. Μήπως σου είχε λείψει λίγο το suspence από τη ζωή σου; 
Tip: Χρειάζεσαι λίγη ένταση στην καθημερινότητά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βγες από το καβούκι σου επιτέλους και απόβαλλε αυτή τη μιζέρια που σε έχει καταβάλλει. Γιατί κάνεις τη ζωή σου πιο περίπλοκη;
Tip: Ξεκαθάρισε τι νιώθεις! Μόνο αυτό θα σε πάει παρακάτω!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σημερινή ημέρα δεν είναι και η πιο normal που θα μπορούσες να έχεις. Θα έχεις αναμπουμπούλες στα επαγγελματικά σου. Πρόσεξε να μην έρθεις σε διένεξη με κανέναν. 
Tip: Άφησε τις καταστάσεις να εξελιχτούν από μόνες τους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οικονομικά, δεν είσαι και στα καλύτερά σου! Έχεις πολλά έξοδα ούτως ή άλλως αλλά και γενικότερα δεν βγάζεις το χέρι σου από το πορτοφόλι! Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κάνεις οικονομίες!
Tip: Έρχονται δύσκολες μέρες!

ΙΧΘΥΣ: Mην αφήσεις κανέναν να σου χαλάσει την ηρεμία σήμερα. Έχεις καταφέρει να βρεθείς σε μια κατάσταση ζεν. Διατήρησε αυτή την κατάσταση και προσπάθησε να ελέγξεις τα συναισθήματά σου! 
Tip: Μην είσαι εμμονική με καταστάσεις από το παρελθόν σου!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι κρεβάτι κάνει!