Ζώδια και προβλέψεις: Ταύροι προχωρήστε με το κεφάλι ψηλά!

Καρκίνοι και Παρθένοι πάρτε το αλλιώς γρήγορα!
Ζώδια και προβλέψεις: Ταύροι προχωρήστε με το κεφάλι ψηλά!



Έχεις όρεξη να κάνεις τρέλες. Να βγεις, να παρλάρεις, να κάνεις κοινωνικοποιηθείς. Όλα πάνε καλά με κάτι μικρές μεταπτώσεις όμως, που δεν θα κρατήσουν πολύ. Αλλά έχεις πάρεις γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει αυτή την εβδομάδα.Ένταση, απρόβλεπτες αλλά διαχειρίσιμες καταστάσεις, suspence κ.α.  Οπότε προσαρμόσε τον εαυτό σου στις καταστάσεις. 

ΚΡΙΟΣ: Νιώθεις μια απροσδόκητη ηρεμία και έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές. Όμως δεν θέλεις να παρασυρθείς από τον παρορμητισμό σου.
Tip: Γενικότερα είσαι στο peak της δημιουργικότητάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Έχεις αλλάξει. Σκέφτεσαι πιο λογικά και αφήνεις το πείσμα σου στην άκρη. Από εδώ και στο εξής όλοι θα κολλήσουν πάνω σου σαν βδέλλα!
Tip: Μοιράζεις θετική ενέργεια σε όσους την χρειάζονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Όλοι οι τομείς της ζωής σου περνούν μια μικρή κρίση. Το θέμα είναι πως διαχειρίζεσαι εσύ αυτή την κατάσταση. Θα την πάρεις πιο ψύχραιμα την όλη φάση ή θα το δεις πιο χαλαρά και θα περιμένεις να κοπάσει;
Tip: Γενικότερα κάνε ό,τι σκέφτεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις προχωρήσει πολύ γρήγορα αυτή την περίοδο στη ζωή σου. Τα ερωτικά σου είναι σταθερά αλλά όχι στάσιμα. Μην φοβάσαι γιατί αυτό σημαίνει ότι έχεις μια ηρεμία στη ζωή σου.
Tip: Τώρα πλέον είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου.

ΛΕΩΝ: Σε έχει κυριεύσει ο δυναμισμός και βγάζεις το λιοντάρι από μέσα σου. Επιτέλους διεκδικείς αυτό που σου αρμόζει. Και είναι πρόσφορο το έδαφος (από αύριο) κυρίως στα επαγγελματικά σου. 
Tip: Τα άστρα είναι υπέρ σου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κολλάς στις λεπτομέρειες και χάνεις την ουσία. Γιατί πέφτεις πάντα σε αυτή την παγίδα; Χάνεις και ενέργεια και χρόνο! Δεν το έχεις καταλάβει ακόμα;
Tip: Άλλαξε αμέσως στάση!

ΖΥΓΟΣ: Έχεις μια ιδιαίτερη ανησυχία για όλα. Δεν μπορείς να ορίσεις ακριβώς τι νιώθεις. Θέλεις να αλλάξει η ερωτική σου κατάσταση και δεν μπορείς να περιμένεις άλλο. 
Tip: Έτσι όμως δεν έχει εξελιχτεί τίποτα. Μην πιέζεις τις καταστάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τι και αν σε έχει συνεπάρει η τρέλα της εβδομάδας, εσύ στέκεσαι απτόητη σε όλες τις επιδράσεις του. Διότι δεν θέλεις να πέσεις ψυχολογικά. Και γι΄αυτό βρίσκεις διέξοδο στους φίλους σου και στη δουλειά σου.
Tip: Όλα θα πάνε όπως θέλεις αρκεί να έχεις υπομονή και να μην χάσεις την αισιοδοξία σου! 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είσαι και πολύ στα καλά σου εδώ που τα λέμε. Έχεις βάλει στο μυαλό σου πολλά πράγματα και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Ξεκίνα από τα βασικά. Τι είναι πιο σημαντικό; Αυτό προέχει. 
Tip: Είσαι από αυτούς τους απαισιόδοξους; Ε, όχι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν είσαι σε καλή φάση. Και όχι μόνο αυτό. Δεν μπορείς να διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις γύρω σου. Δεν είσαι ο εαυτός σου και αυτό σε βγάζει εκτός από όλα.
Tip: Βρες τα με τον εαυτό σου και όλα θα λυθούν δια μαγείας. Αλήθεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις πήξει στη δουλειά (έλεος, Παρασκευή είναι!). Δεν προλαβαίνεις ούτε να χαλαρώσεις αλλά ούτε και να δεις τον σύντροφό σου. Έχεις κουραστεί και θέλεις ένα διάλειμμα asap.
Tip: Είναι μέχρι να βρεις το ρυθμό σου. Μετά όλα θα στρώσουν!

ΙΧΘΥΣ: Είσαι στα πάνω σου, είσαι στα ωραία σου. Μετά από ένα διάλειμμα μιζέριας και στενοχώριας επανέρχεσαι δυναμικά σε όλα. Ερωτικά και επαγγελματικά. Νέες ιδέες κατακλύζουν το κεφάλι σου. 
Tip: Και τρελαίνεσαι! (Με την καλή έννοια!)