Οι 5 πιο άβολες στιγμές στην αρχή μιας σχέσης

Είστε λίγο καιρό μαζί και δεν ξέρεις πώς να χειριστείς τις αμήχανες στιγμές;
Οι 5 πιο άβολες στιγμές στην αρχή μιας σχέσης



Είσαι σε φάση που βγαίνεις με κάποιον και είστε στα πρώτα ραντεβού ή στους πρώτους μήνες μιας σχέσης; Σου αρέσει, γιατί είναι συναρπαστικό όμως σκέφτεσαι αυτές τις άβολες στιγμές που πάντα έχει μια καινούργια σχέση; Ναι σε καταλαβαίνουμε, όμως αξίζει το κόπο σωστά; 

Θες να του πεις τι σου αρέσει στο κρεβάτι 
Το σεξ μαζί του δεν είναι τέλειο, αλλά του έδωσες μια γραμμή για το πώς μπορεί να γίνει καλύτερο, όμως μάλλον δεν το ΄πιασε! Μήπως ήρθε η ώρα να του μιλήσεις ανοιχτά; 

Μίλησες άσχημα για κάτι που του αρέσει 
Και πού ξέρεις εσύ δηλαδή ότι αυτός άκουγε metal στο γυμνάσιο ή ότι ήταν σε μπάντα; Η' ότι αυτός λατρεύει το μπέικον στην πίτσα, ενώ εσύ το σιχαίνεσαι; Τώρα νιώθεις τόσο ένοχη που για να εξιλεωθείς πρέπει να του πάρεις μέχρι και σκύλο! 

Σου μαγειρεύει φαγητό που δεν το τρως
Προσφέρεται συχνά να σου μαγειρεύει (ω μωρέ...), αλλά εσένα- πως να το κάνουμε δηλαδή- σου αρέσουν τα πιο light φαγητά, γιατί προσέχεις τη γραμμή σου. Δεν θες άλλο κρέας, καρμπονάρες και όλα αυτά τα παχυντικά! Απλά πες το!   

Η πρώτη σου.... (ουπς!) 
Ε πώς να το κάνουμε! Άνθρωπος είσαι και εσύ. Και στην τουαλέτα θα πας και θα...αεριστείς! Κι αν το άκουσε; Τι να κάνεις, να προσποιηθείς ότι δεν το κάνες; H' να το παραδεχτείς και να το παίξεις cool; Εκείνη την ώρα θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί! 

Η πρώτη κουβέντα για το «αν είστε μαζί» 
Έχετε βγει πόσα ραντεβού, έχεις κοιμηθεί σπίτι του (ή αυτός σπίτι σου), τρώτε μαζί, βλέπετε τηλεόραση μαζι, αλλά υπάρχει μια χαλαρότητα! Τελικά είστε μαζί κανονικά ή όχι; Περιμένεις μήπως σου πει κάτι ανοιχτά εκείνος, αλλά το αποφεύγει κι εσύ δεν ξέρεις τι να κάνεις, απλά περιμένεις να δεις πώς θα πάει το πράγμα.

Κι αν τελικά δεν είστε μαζί, απλώς έχετε κάτι free; Το μυαλό σου πάει να σπάσει, μέχρι τη στιγμή που ένας τρίτος σας βλέπει μαζί και πετάει τη μαγική λέξη «η κοπέλα σου», «το αγόρι σου» και αισθάνεσαι μια... ανακούφιση! Ουφ!