Δεν σου αρέσει να βάζεις κραγιόν; Σου έχουμε τις καλύτερες εναλλακτικές

Εντυπωσιακά και ζουμερά χείλη χωρίς κραγιόν; Από τα lip balm με χρώμα μέχρι τα sheen lipstick, οι εναλλακτικές που θα βρεις στην αγορά είναι αρκετές για να καλύψουν κάθε προτίμηση και ανάγκη.
Δεν σου αρέσει να βάζεις κραγιόν; Σου έχουμε τις καλύτερες εναλλακτικές



Την ίδια στιγμή που οι περισσότερες γυναίκες ορκίζονται στο κραγιόν, υπάρχουν άλλες τόσες που δεν το θέλουν στο νεσεσέρ τους. Η αλήθεια είναι ότι το κραγιόν δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρόλο που κυκλοφορούν στην αγορά αρκετά τέλεια προϊόντα, υπάρχουν πολλά που είτε ξηραίνουν τα χείλη είτε δεν εφαρμόζουν καλά. Αν, λοιπόν, το κραγιόν δεν ανήκει στα αγαπημένα σου καλλυντικά, αλλά θέλεις να τονίσεις τα χείλη σου, σου προτείνουμε τις καλύτερες εναλλακτικές για να δοκιμάσεις.

Lip Gloss

Προτίμησε ένα με χρώμα και όχι με οπάκ τελείωμα. Τα χείλη σου θα μείνουν απαλά και λαμπερά χάρη στα συστατικά που περιέχουν τα περισσότερα lip gloss, όπως βιταμίνη Ε και shea butter. Δεν θα πρέπει όμως να αγγίζεις τα χείλη σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τι να δοκιμάσεις: Bobbi Brοwn Shimmer Lip Gloss, Laura Mercier ‘Sensual Reflections’ Lip Glacé.

Lip Balm με χρώμα

Αν σε κάθε τσάντα έχεις κι ένα lip balm, μάθε ότι μπορείς να έχεις διπλό όφελος αν προτιμήσεις κάποιο με χρώμα. 

Τι να δοκιμάσεις:  APIVITA Lip Care με φραγκοστάφυλο, Burt's Bees Tinted Lip Balm in Hibiscus.

Sheen Lipstick

Μπορεί τεχνικά να είναι κραγιόν, αλλά απέχει αρκετά από τα παραδοσιακά προϊόντα. Τα sheen lipsticks έχουν πιο ελαφριά υφή από τα υπόλοιπα κραγιόν, αλλά είναι πιο συμπαγή από τα lip gloss. Για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, προτίμησε αποχρώσεις που είναι κοντινές στην επιδερμίδα σου και δημιουργούν ένα natural look.

Τι να δοκιμάσεις: MAC Supreme Sheen Lipstick, Lancome Color Design Sensational Effects Lipcolor in Fearless.