Το μυστικό ομορφίας της Πέμπτης : Match point !

Ένα δώρο ομορφίας για ένα απο τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα ...
Το μυστικό ομορφίας της Πέμπτης : Match point !



Το Πάσχα είναι από τις αγαπημένες μου γιορτές. Δεν είναι μόνο ότι θα ξεκλέψω λίγο χρόνο για να ξεκουραστώ, είναι ότι σχεδόν πάντα μαζευόμαστε στο πατρικό μου και νιώθω ότι είμαι και πάλι παιδί. Ο πατέρας μου θα αναλάβει τον οβελία, ενώ η μαμά μου θα ασχοληθεί με όλα τα υπόλοιπα. Θα τρέχει πάνω κάτω ώστε να είναι όλα στην εντέλεια, θα δίνει «οδηγίες» στους υπόλοιπους και πάντα θα χρησιμοποιεί τα χέρια της. Είτε για να δείξει πού είναι το καθετί είτε για να περιγράψει ακόμα πιο έντονα αυτό που λέει – χαρακτηριστικό που έχω κληρονομήσει σε έντονο βαθμό! 

Αυτές οι εικόνες τριγυρίζουν στο μυαλό μου όσο εγώ τριγυρίζω στα μαγαζιά για ψώνια της τελευταίας στιγμής αλλά και αναζητώντας τα δώρα που θα τους πάω. Για τον μπαμπά μου είχα ήδη διαλέξει ένα πουκάμισο, αλλά για τη μαμά δυσκολευόμουν… Και εκεί ανάμεσα στις αναμνήσεις μου έσκασε ιδέα: Ένα κραγιόν και ένα βερνίκι νυχιών στο ίδιο χρώμα! Και μόνο που τη σκεφτόμουν να μιλάει και να κουνάει τα χέρια της φορώντας σε χείλη και νύχια την ίδια απόχρωση είχα ενθουσιαστεί!

Μπορεί να μοιάζει βγαλμένο από άλλη δεκαετία, αλλά είναι ένας κλασικός συνδυασμός που δίνει ένα απίστευτα chic αποτέλεσμα! Μη διστάσεις να το τολμήσεις κι εσύ, εγώ μετά το δώρο της μαμάς μου έκανα το ίδιο (σε άλλη απόχρωση) και στον εαυτό μου! 

Καλό Πάσχα, κορίτσια! Και μην ξεχνάτε το πιο σημαντικό: Όταν χαμογελάμε είμαστε πάντα πιο όμορφες!

see you soon girls !