Back to School: Κάντο όπως η Charli XCX

Αν έχεις αγαπήσει το κολεγιακό στυλ των Charli XCX και Iggy Azalea όσο εμείς, τότε η street εκδοχή του θα σε κάνει να το λατρέψεις ακόμα πιο πολύ
Back to School: Κάντο όπως η Charli XCX



Όσες φορές και τα έχουμε δει σε editorials του NYLON Magazine, σε όλες clips της Charli XCX και αν έχει πρωταγωνιστήσει, σε όσες φωτογραφίσεις της teen φωτογράφου Petra Collins και αν έχουν πρωταγωνιστήσει, κανένα αγόρι δεν θα βαρεθεί ποτέ την ανεπιτήδευτη σεξουαλικότητα που αποπνέει η θέα ενός tomboy κοριτσιού. Ιδανικό look για φεστιβάλ και για εκείνες τις βραδιές του Σεπτέμβρη που πίνεις το παγωμένο σου μοχίτο καθισμένη στα πλακόστρωτα της Αθήνας.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

 

Δεν είναι δύσκολο να επιτύχεις την ιδανική δόση tomboy στο στυλ σου, χρειάζεσαι απλά μία μονόχρωμη ή plaid circle skirt, ένα boyfriend t-shirt –αν είναι του αγοριού σου ακόμα καλύτερα- και τα πιο χρωματιστά sneakers. Για έξτρα πόντους coolness διάλεξε ένα ζευγάρι λευκά σοσόνια μέχρι τον αστράγαλο αντί της κλασσικής κοντής αθλητικής κάλτσας.

 

Αν είσαι πιο τολμηρή και ενώ η δροσιά έχει επανέλθει για τα καλά, μπορείς να δοκιμάσεις κάλτσες μέχρι το γόνατο λευκή ή παστέλ γκρι απόχρωση.

 

Αν είσαι πιο γεματούλα στη μέση και η ιδέα μίας circle skirt σε τρομάζει, δοκίμασε μία μίνι φούστα σε Α’ γραμμή, η οποία θα κάνει την μέση σου να δείχνει πιο λεπτή. Συνδύασε το look με το κλασικό κολεγιακό jacket για τα κρύα βράδια και είσαι έτοιμη να επιστρέψεις στο σχολείο.