Preppy with a twist: Η Amal Clooney ξέρει πώς να κάνει το workwear πιο ενδιαφέρον

Θέλεις να κάνεις το καθημερινό ντύσιμο στη δουλειά περισσότερο ενδιαφέρον; Η Amal Clooney σου δίνει τη λύση!
Preppy with a twist: Η Amal Clooney ξέρει πώς να κάνει το workwear πιο ενδιαφέρον



Φόρεσε μία φαρδιά μίντι φούστα ή ένα ζευγάρι culottes σε μπεζ ή κεραμιδί χρώμα και συνδύασέ τις αντί για το καθιερωμένο λευκό πουκάμισο με ένα τοπ σε έντονο χρώμα. Η Amal επιλέγει το πορτοκαλί που είναι τάση και κολακεύει την επιδερμίδα της, εσύ όμως μπορείς να παίξεις με το κόκκινο, το πράσινο ή και το μπλε ελεκτρίκ. Συμπλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες με μεσαίο τακούνι που κολακεύουν τη σιλουέτα αλλά παράλληλα είναι άνετες και ευκολοφόρετες για να παραμείνεις κομψή και ξεκούραστη για αρκετές ώρες.

Μία τσάντα tote σε μαύρο χρώμα θα δώσει την απαραίτητη ένταση χρωματικά αλλά θα χωρέσει και όλα όσα χρειάζεσαι για μία μέρα γεμάτη ραντεβού και υποχρεώσεις, που δε θα στερείται σε καμία περίπτωση όμως, στυλ!

Δοκίμασε και εσύ να μεταμορφώσεις το ανιαρό look της δουλειάς σε fashion statement προσθέτοντας απλά μερικές πινελιές χρώματος και τα σωστά αξεσουάρ όπως σου δείχνει η κυρία Clooney. 

Kράτησε το ντύσιμό σου σε σε μίνιμαλ τόνους αλλά απογείωσέ το δίνοντας έμφαση σε ένα ρούχο ή αξεσουάρ τη φορά που θα σε κάνει να κερδίσεις κομπλιμέντα για το καλό γούστο σου.