Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: BB, I loveyou!

HBlemishBalmCreamπου λατρεύω!
Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: BB, I loveyou!



Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει την εμφάνισή του ένα καταπληκτικό προϊόν ομορφιάς που έχω λατρέψει. Η κρέμα προσώπου BB Cream έχει γίνει η αγαπημένη μου και καθημερινά συνειδητοποιώ πόσο απαραίτητη μου έχει γίνει. Ειδικά κάποια πρωινά που δεν έχω δουλειά και θέλω να ξεκουράσω το δέρμα μου από το καθημερινό make up, λίγο πριν κάνω τη βόλτα μου στην πόλη η BB Cream(Blemish Balm Cream) είναι η επιλογή μου! 

Πρόκειται για μια κρέμα που έχει χρώμα άρα παρέχει μια ελαφριά κάλυψη και ταυτόχρονα δίνει μια ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα μου. Επιπλέον την ενυδατώνει και την προστατεύει από τις ακτίνες του ηλίου. Έτσι με την ΒΒ Cream μου, λίγη μάσκαρα κι ένα lipgloss είμαι έτοιμη για τη βόλτα μου!

Βέβαια, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρεις και να προσέξεις για να επιλέξεις την κατάλληλη για σένα αλλά το πώς θα τη χρησιμοποιήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις στο χρώμα της. Μια βόλτα σε ένα κατάστημα καλλυντικών ή στο φαρμακείο της γειτονιάς σου είναι ηαρχή. Εκεί θα δεις πολλές και διαφορετικές τέτοιους είδους κρέμες. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ζητήσεις κάποια δείγματα ώστε να βρεις αυτή που ταιριάζει στη δική σου επιδερμίδα. 

Αν δεν έχεις σημάδια ή πανάδες η BB Cream θα γίνει η αγαπημένη σου αφού διαθέτει ελαφριά υφή και προσφέρει άμεση λάμψη! Για καλύτερο αποτέλεσμα και μεγαλύτερη διάρκεια μπορείς να απλώσεις από πάνω ταμποναριστά λίγη πούδρα και θα έχεις την τέλεια ελαφριά βάση για το μακιγιάζ σου.

Στην περίπτωση που έχεις πανάδες, σημάδια κόπωσης και έντονους κύκλους μπορείς και πάλι να χρησιμοποιήσεις την BB Cream σου, απλώνοντας όμως στις προβληματικές περιοχές λίγο concealer – το ίδιο θα κάνεις και για το σπυράκι που εμφανίστηκε ξαφνικά στη… ζωή σου. Αν νιώθεις ότι η κάλυψη δεν είναι αρκετή, μπορείς να αναμείξεις μία σταγόνα από το make up σου με την BB Cream και να εφαρμόσεις το «μείγμα» στο δέρμα σου. Η συνέχεια γνωστή: πούδρα για διάρκεια και τερακότα για να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου – λίγη τερακότα αλλά με… μέτρο και στο ντεκολτέ για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. 

Α και κάτι ακόμα, το ντεμακιγιάζ είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο όταν έχεις κάνει βάση με μια BBCream! Άλλωστε το καλοκαίρι, που πλησιάζει επικίνδυνα, δεν θέλουμε να πηγαίνει ούτε λεπτό της μέρας μας χαμένο!

Δοκίμασε την BB Cream, παίξε με τα κραγιόν και τις σκιές και αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου μην ξεχάσεις το πιο σημαντικό: Το χαμόγελό σου. Όταν χαμογελάς είσαι πάντα πιο όμορφη!
See you soon girls!