Μετατρέψτε μια κρέπα σε κουνελάκι!

Μαγειρέψτε παίζοντας μαζί με τα παιδιά σας... το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!
Μετατρέψτε μια κρέπα σε κουνελάκι!



Τελευταίο Σάββατοκυριακο πριν ανοίξουν τα σχολεία. Αδράξτε την ευκαιρία και μαγειρέψτε μαζί με τα παιδιά σας μια κρέπα σε μορφή κουνελιού.Αν είσαστε πολύ κουρασμένες και όλο αυτό φαντάζει βουνό,υπάρχουν στο εμπόριο έτοιμες κρέπες.Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τις ζεστάνετε σε ένα τηγανάκι με λίγο βούτυρο, 1´ λεπτό από κάθε πλευρά

.Για την πραλίνα φουντουκιού θα χρειαστείτε τα εξής υλικά:

 Για περίπου 500 γρ. 200 γρ. κουβερτούρα 52% κακάο, σπασμένη σε κομμάτια

250 γρ. αγελαδινό βούτυρο κομμένο σε μέτρια κομμάτια

 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

100 γρ. φουντούκια αλεσμένα στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη

Εκτέλεση: Βάζουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί, δηλαδή μέσα σε ένα ανοξείδωτο μπολ, στερεωμένο στα χείλη μιας κατσαρόλας, στην οποία σιγοβράζει λίγο νερό. Την ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να λιώσει και να γίνει λεία κρέμα. Προσθέτουμε το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη), το ζαχαρούχο γάλα και τη σκόνη φουντουκιών και συνεχίζουμε το ανακάτεμα στο μπεν μαρί, μέχρι να λιώσει το βούτυρο και τα υλικά να ενωθούν σε ένα πυκνό και λείο μείγμα. Αποσύρουμε το μπολ και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και να γίνει χλιαρό.

Το μοιράζουμε σε δυο γυάλινα καθαρά βαζάκια, χωρητικότητας περίπου 250 ml που να κλείνουν αεροστεγώς και τα διατηρούμε στο ψυγείο. Επίσης θα χρειαστείτε μια μπανάνα και μια φράουλα!!

Και μην ξεχνάτε μαγειρέψτε με φαντασία,μαγειρέψτε παίζοντας και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!!!!

Καλή επιτυχία!