Υπέροχο smoky look με ενα μονο προϊόν !

Δεν θέλει κόπο ,αλλα τρόπο. Μπορείς να τα καταφέρεις κι εσύ !
Υπέροχο smoky look με ενα μονο προϊόν !



Είναι η αγαπημένη των αντρών αλλά και των γυναικών, αφού είναι ένα από τα πιο γλυκά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Η Έλενα Παπαβασιλείου, εκτός από θανατηφόρες καμπύλες, διαθέτει και καταπληκτικό βλέμμα και αυτό αποφάσισα να τονίσω μόλις την αντίκρισα απέναντί μου.

Ξεκίνησα με τη βάση, απλώνοντας με την βοήθεια ενός πινέλου το make up Sensai ( Fluid Finish ) Συνέχισα με το creamy concealer (Bobbi Brown ) εφαρμόζοντάς το ταμποναριστά κάτω απότα μάτια και ολοκλήρωσα με την πούδρα, περνώντας την επίσης ταμποναριστά με ένα πον-πον σε όλο το πρόσωπο για πιο σταθερό αποτέλεσμα. Η Έλενα έχει έντονα ζυγωματικά όποτε απλά τα τόνισα με την τερακότα ( Sensai ) και όση είχε μείνει στο πινέλο μου την άπλωσα σε όλο το πρόσωπο για να δώσω την αίσθηση της ηλιοκαμένης επιδερμίδας. Καλοκαίρι πλησιάζει άλλωστε!

Αφού τόνισα τα φρύδια της, πέρασα στα μάτια. Ήμουν σίγουρη ότι θα έκανα smoky, αλλά πιάνοντας το μαλακό μαύρο μολύβι της Mac για να ξεκινήσω αποφάσισα ότι αυτό ήταν το μόνο που χρειαζόμουν! Έκανα μια γραμμή σύρριζα στις πάνω βλεφαρίδες και συνέχισα χρωματίζοντας με αυτό όλο κινητό βλέφαρο. Έσβησα προς το κόκαλο με την Espresso της Bobbi Brown σκιά, μαλακώνοντας λίγο το αποτέλεσμα και τοποθέτησα τουφάκια από ψεύτικες βλεφαρίδες ( Inglot ) στο πάνω βλέφαρο για πιο έντονο βλέμμα. Στο κάτω μέρος του ματιού έβαλα από μέσα προς τα έξω μαύρο μολύβι και πάλι λίγη καφέ σκιά. Και βέβαια ολοκλήρωσα το μακιγιάζ των ματιών και την αγαπημένη μου μάσκαρα Max Factor Masterpiece Glamour Extensions !

Τα χείλη έπρεπε να είναι πιο «ήσυχα», γι’ αυτό έκανα το περίγραμμά τους με ένα nude μολύβι και τα γέμισα με ένα κραγιόν στην ίδια απόχρωση! 

Δοκίμασε να κάνεις κι εσύ το smoky look με ένα προϊόν! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα μαλακό μαύρο μολύβι, που εύκολα θα βρεις σε καταστήματα καλλυντικών! Άσε που θα σου αρέσει πολύ και για ακόμη έναν λόγο: Έχει μεγαλύτερη διάρκεια και δεν θα «τρέξει» ποτέ όπως για παραδείγματος μια μαύρη σκιά!

See you soon, girls! Μέχρι τότε μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, πάντα είμαστε πιο όμορφες όταν χαμογελάμε!