Γάμος μέσα στο 2015; Αυτές είναι οι πιο hot wedding τάσεις

Από ολόσωμες φόρμες αντί για νυφικό, όπως έκανε η αδερφή της Beyonce, μέχρι σκηνικό που να θυμίζει ράντζο στην άγρια Δύση, οι τάσεις για έναν αξέχαστο γάμο το 2015 είναι εδώ!
Γάμος μέσα στο 2015; Αυτές είναι οι πιο hot wedding τάσεις



Oι γάμοι φέτος στρέφονται προς τη Δύση και σας φέρνουν πιο κοντά στη φύση! Με rustic διακόσμηση και έμπνευση από το χωριό, μπορείτε να οργανώσετε έναν αξέχαστο γάμο και εντελώς διαφορετικό από τα κλισέ! Σε χαλαρή διάθεση με ξύλινα κιόσκια, μονοπάτια και αγριολούλουδα! Μπορείτε να πάρετε ιδέες από τους σχεδιαστές Reem Acra, Maggie Sottero and Temperley London ή να μπείτε στην ιστοσελίδαwww.ranch.gr για μια αληθινή εμπειρία στην Άγρια δύση!
GO PRO tech freak! Aν ανήκεις σε αυτές τις νύφες που κάνουν check in 20 φορές τη μέρα και παίζουν τα hashtags στα δάχτυλα, πιθανότατα να θέλεις την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για το γάμο σου. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί καταρτισμένοι φωτογράφοι πια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν από go pro κάμερες μέχρι ελικόπτερα για να καλύψουν την τελετή και το party!
Μπορείς να γίνεις πιο τολμηρή νύφη και να απορρίψεις το  λευκό νυφικό επιλέγοντας ολόσωμη φόρμα! Aν αυτό σου φαίνεται too much τι θα έλεγες για γάντια, καπέλα ή εκκεντρικά σκουλαρίκια για να κάνεις τη διαφορά;
Σκέψου διαφορετικά μέρη για να κάνεις το γάμο σου! Μια ερημική παραλία, το χωριό σου, ή και ένα κάστρο ακόμα! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια καλή διακοσμήτρια για να σου φτιάξει το χώρο όπως θέλεις! 
Τέλος όσον αφορά στα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις στη διακόσμηση; Η Pantone προτείνει ως χρώμα της χρονιάς 2015 το marsala, δηλαδή ανοιχτό μπορντό ή αλλιώς γήινο κόκκινο κρασί!