’74-’75 and Boho Style!

Δες πώς θα πετύχεις το αγαπημένο 70slook!
’74-’75 and Boho Style!



Τα κορίτσια από το brand ρούχων Comsi με κάλεσαν να κάνουμε την φωτογράφιση για την καμπάνια της νέας σεζόν και κυριολεκτικά έτρεξα! Όχι μόνο γιατί λατρεύω τα ρούχα τους, αλλά και γιατί ενθουσιάστηκα με το concept που μου πρότειναν: Bohostyle και επιρροές από τη δεκαετία του ’70 σε μαλλιά και το make up! 
Το 70s look είναι από τις πιο δυνατές τάσεις φέτος και η συγκεκριμένη φωτογράφιση ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτό! 
Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι: Έντονα χρώματα στα ματιά, αλαβάστρινη επιδερμίδα, λάμψεις, έντονες βλεφαρίδες και διάφανα χείλη! Θυμήσου την Έλενα Ναθαναήλ!
Ξεκινάμε με τη βάση (όπως πάντα άλλωστε!). Άπλωσα το make up Lasting Performance της MaxFactor σε όλο το πρόσωπο και στη συνέχεια τοποθέτησα concealer (Max Factory Erace) ταμποναριστά ακριβώς κάτω από τα μάτια. Ολοκλήρωσα με πούδρα σε μορφή loose στο «ταυ» του προσώπου. 

Το μοντέλο που συμμετείχε στη φωτογράφιση είχε καταπληκτικά ζυγωματικά, τα οποία ανέδειξα με τερακότα αλλά και ένα ροδακινί ρουζ στα μήλα της, που έδωσε ένα φρέσκο αποτέλεσμα!

Και περνάμε στο κυρίαρχο στοιχείο του 70s μακιγιάζ που είναι οι έντονες βλεφαρίδες. Μη φοβηθείς να χρησιμοποιήσεις ψεύτικες όπως έκανα κι εγώ, άλλωστε δεν είναι και τόσο δύσκολο να τις τοποθετήσεις! Στη φωτογράφιση στα πάνω βλέφαρα χρησιμοποίησα ολόκληρες (Make Up Forever ) τοποθετώντας τες σύρριζα σε εκείνες του μοντέλου. Στη συνέχεια άπλωσα ταμποναριστά μια nude σκιά σε όλο το μάτι και έκανα μια μπλε γραμμή στο βάθος του ματιού με το μολύβι Silky eye pencil Erre Due (05) όπως βλέπεις και στην φωτογραφία!

Στα κάτω βλέφαρα προτίμησα να βάλω τουφάκια και όχι ολόκληρες ψεύτικες βλεφαρίδες μιας και δίνουν πιο φυσικό αποτέλεσμα. Και βέβαια αρκετές στρώσεις μάσκαρας! 
Φυσικά, δεν ξέχασα να τονίσω τα φρύδια της – μην ξεχνάς ότι είναι το «στολίδι» του προσώπου, πλαισιώνουν τα μάτια σου και κάνουν πιο έντονο το βλέμμα σου. Τέλος έδωσα λάμψη στο make up με γυαλάδες. Χωρίς υπερβολές, τόνισα τα ζυγωματικά, λίγο στο κόκαλο της μύτης και άλλο λίγο ακριβώς πάνω από τα φρύδια! Μια στρώση lip gloss κοντά στο χρώμα των χειλιών και είμαστε έτοιμοι για τα πρώτα κλικ του φωτογράφου!
Bonus tips: Μη φοβάσαι τις ψεύτικες βλεφαρίδες, δοκίμασέ τες και θα με θυμηθείς. Επίσης μη φοβάσαι τις μπλε σκιές, αφού έχουν κάνει δυναμικό comeback φέτος. Πειραματίσου μαζί τους, βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει και υιοθέτησε αυτό το τόσο καλοκαιρινό trend. Φρόντισε μόνο όλο το υπόλοιπο make up να είναι… ήσυχο. 

Και βέβαια μην ξεχνάς το χαμόγελό σου. Όταν χαμογελάς είσαι πάντα πιο όμορφη!

 

ΥΓ: Η φωτογράφιση κράτησε πολλές ώρες αλλά μαζί με την Ιωάννα και την Σοφία απο το brand ρούχων Comsi,τον Νικόλα Βιλλιώτη που επιμελήθηκε τα μαλλιά, τον Γιώργο Σεγρεδάκη που έκανε το styling αλλά και τον φωτογράφο Σωτήρης Τρεχας  περάσαμε απλά καταπληκτικά!

Ευχαριστώ, Comsi!