Ήρθε η ώρα να λάμψεις!

Μικρά και πολύτιμα μυστικά για το πιο λαμπερό μακιγιάζ.
Ήρθε η ώρα να λάμψεις!



Στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς οι τάσεις συνήθωςακολουθούν τον εξής δρόμο: Catwalks, editorial μόδας,celebrities, και τέλος εμείς, οι κοινές θνητές. Κάπως έτσι έγινε και με τις γυαλάδες που δεν άργησαν να αγαπήσουν οι σταρ και βέβαια να λατρέψουμε εμείς.Μας δείχνουν πιο φρέσκες και δίνουν βάθος και έντασηστα χαρακτηριστικά του προσώπου μας. Ποια δεν το θέλει αυτό;

Ωστόσο, παρότι είναι από τα πιο αγαπημένα beautytrends, είναι και αυτό που οι περισσότερες φοβόμαστε ναυιοθετήσουμε… Και κάπου εδώ έρχεται η δική μουσυμβολή-συμβουλή για να διαλύσει τους μύθους και ναδώσει τις λύσεις!

How to

Η βάση του μακιγιάζ πρέπει να είναι διάφανη, δηλαδήόσο πιο ελαφριά γίνεται. Έτσι, προτίμησε ένα make-upσε υγρή μορφή, το οποίο θα απλώσεις με τη βοήθειαενός πινέλου, ενώ με τα δάχτυλά σου αφαίρεσεταμποναριστά την περιττή ποσότητα του foundation.Συνεχίζεις με το ρουζ και στο τέλος τοποθετείς το προϊόν για τις γυαλάδες που έχεις επιλέξει μόνο στα ζυγωματικάπάνω στο κόκαλο. Ποτέ δεν βάζουμε στο μέτωπο, αφού το αποτέλεσμα δεν θα είναι ιδιαίτερα κολακευτικό, θα μοιάζει με λιπαρότητα…

Dos

• Στα καταστήματα με είδη καλλυντικών θα βρεις ειδικά προϊόντα για γυαλάδες σε μορφή loosepowder ή σε compact!
• Αφού απλώσεις τις γυαλάδες στα ζυγωματικά πέρνα με το ίδιο πινέλο τα χείλη σου, συγκεκριμένα στο κέντρο του άνω χείλους.
• Λίγη γυαλάδα μπορούμε να βάλουμε στοεσωτερικό του ματιού, που θα δείχνει πιο ξεκούραστα τα μάτια μας, καθώς και στο πιγούνι και στη μύτη, που έτσι θα φαίνεται πιο λεπτή και ίσια. 

Dont’s

• Καλύτερα να τις αποφύγεις αν έχεις σπυράκια, μικρές ρυτίδες ή σημάδια στο πρόσωπο, καθώς θα τα τονίσει. 
• Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, είναι προτιμότερο να μην προσθέσεις γυαλάδες σε μύτη και πιγούνι, αφού είναι τα πιο λιπαρά σημεία του προσώπου και το αποτέλεσμα θα μοιάζει υπερβολικό. και Αν έχουμε λιπαρό δέρμα δενκάνουμε γυαλάδες στη μύτη και στο πιγούνι,καθώς είναι από τα πρώτα σημεία που βγαίνειη λιπαρότητα ή ο ιδρώτας. Άλλωστε τοτελευταίο που θέλουμε είναι να δώσουμε τηναίσθηση ότι έχουμε βαφτεί πολύ!

Και βέβαια, πάντα το χαμόγελό σου!

See you soon, girls!