Πες αντίο στην ακμή και δες το πρόσωπό σου να λάμπει (χωρίς να ξοδέψεις τίποτα)

Κάνε το δέρμα σου να δείχνει ξανά λαμπερό και φωτεινό.
Πες αντίο στην ακμή και δες το πρόσωπό σου να λάμπει (χωρίς να ξοδέψεις τίποτα)



Βγάζεις στο πρόσωπο του σπυράκια και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Ξέχνα τις θεραπείες και δοκίμασε μία από τις παρακάτω σπιτικές μάσκες προσώπου και θα δεις γρήγορα αποτελέσματα.

ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙ

Αν θέλεις να απαλλαγείς από την ακμή με φυσικό τρόπο, η μάσκα με αλάτι είναι ότι καλύτερο. Ρίξε το αλάτι σε ένα ποτήρι νερό και άφησε το μείγμα για 20 λεπτά να κάτσει. Στη συνέχεια εφάρμοσε τη μάσκα στο πρόσωπο και ξέπλυνε με νερό μετά από 15 λεπτά. Το αλάτι μειώνει τη λιπαρότητα του δέρματος και βοηθάει στην απομάκρυνση της ακμής.

 

ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Η μάσκα με γιαούρτι είναι αποτελεσματική σε επιδερμίδες που ταλαιπωρούνται από ακμή. Θα χρειαστείς μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι (φρόντισε να είναι λίγο ζεστό) και ένα κουταλάκι του γλυκού γιαούρτι. Ανακάτεψέ τα μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα και άπλωσε το στο πρόσωπο σου για περίπου 10 λεπτά. Καθάρισε με μια πετσέτα προτού ξεπλύνεις.

 

ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΣΟΔΑ

Για να κάνεις αυτή τη μάσκα το μόνο που χρειάζεσαι είναι μαγειρική σόδα και νερό. Καθάρισε το πρόσωπο σου με ένα απαλό σαπούνι. Ανακάτεψε μια κουταλιά σόδα σε λίγο νερό και άπλωσε το μείγμα για 10 έως 20 λεπτά. Αυτό ήταν, ξέπλυνε με κρύο νερό και θα δεις αμέσως το δέρμα σου να λάμπει ενώ θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την ακμή εύκολα και γρήγορα.  

Δες πως θα φτιάξεις μόνη σου αποσμητικό!