Τέλειο μακιγιάζ με 4 μόνο προϊόντα!

Χωρίς κόπο αλλά με πολλή φαντασία γίνονται μικρά θαύματα!
Τέλειο μακιγιάζ με 4 μόνο προϊόντα!



Από πολλές φίλες μου έχω ακούσει ότι βλέποντας ένα μακιγιάζ που τους αρέσει το πρώτο πράγμα που τους έρχεται στο μυαλό είναι ότι για να το πετύχουν χρειάζονται πολλά, μα πολλά προϊόντα. Ναι, αυτό έχει μια δόση αλήθειας για εμένα που είναι η δουλειά μου και μ’ αρέσει να παίζω με τις υφές και τα χρώματα, όχι όμως και για σένα που απλά θέλεις αν έχεις ένα όμορφο και προσεγμένο αποτέλεσμα στην έξοδό σου. Πόσο μάλλον τώρα που έρχεται καλοκαίρι και δεν θες να χάνεις λεπτό! 

Σήμερα λοιπόν θα μιλήσουμε για το πώς θα κάνεις το τέλειο μακιγιάζ με 4 μόνο προϊόντα! Πάμε να δούμε πώς θα το κάνεις... 

Ξεκινάμε με τη βάση και θα χρησιμοποιήσουμε  το  Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Fountadion μια πλήρη βάση χωρίς την ανάγκη concealer  και πούδρα . Το απλώνουμε με τα χέρια και με απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο σβήνοντας πάντα στην περιοχή του λαιμού. 

Περνάμε στα μάτια όπου τοποθετούμε μια καφέ σκιά, όπως η Bronze Mac, σε όλο το κινητό βλέφαρο. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας με ταμποναριστές κινήσεις, όπως όταν ήμασταν μικρές και παίζαμε με τα καλλυντικά της μαμάς μας, απλά τώρα πιο προσεκτικά αφού έχουμε πια το… know how! Απλώστε τη σκιά μέχρι το κόκαλο του ματιού και στη συνέχεια με τη βοήθεια μια μπατονέτας πάρτε μια μικρή ποσότητα καφέ σκιάς και περάστε τη σύρριζα στις κάτω βλεφαρίδες τονίζοντας έτσι το περίγραμμα του ματιού. Και τώρα ήρθε η ώρα για τη μάσκαρα. Απλώστε μια στρώση μάσκαρας περιμένετε ένα-δύο δευτερόλεπτα να στεγνώσει και τοποθετήστε και μια δεύτερη στρώση. Πείτε ναι και σε μια τρίτη, αν θέλετε ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα!
Με την μπατονέτα που χρησιμοποιήσατε πριν πάρτε και πάλι λίγη ποσότητα από την καφέ σκιά και καλύψτε τα κενά των φρυδιών σας. 

Και φτάσαμε σε ένα ακόμη προϊόν κλειδί. Άπλωσα λίγο από το κραγιον της Dolce &Gabbana Passion Duo στα ζυγωματικά (ρουζ), το τοποθέτησα στα χείλη  ενώ έβαλα λίγο και στο κόκαλο του ματιού για να κάνω πιο ομαλό το σβήσιμο στα μάτια της!
Δύσκολο; Δεν νομίζω! Είμαι σίγουρη ότι θα το κάνεις κι εσύ και θα το χαρείς πολύ τις μέρες που τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ! 

Με μόλις 4 προϊόντα και 1-2 μπατονέτες θα κλέψεις όλα τα βλέμματα! Και φυσικά το χαμόγελό σου. Όταν χαμογελάς είσαι πάντα πιο όμορφη!

See you soon, girls!