Έχεις λεπτά χείλη. Ε, και ;

Μικρά και μεγάλα μυστικά για να δείχνουν τα χείλη σου πιο γεμάτα μόνο εδώ!
Έχεις λεπτά χείλη. Ε, και ;



Δεν γεννηθήκαμε όλες με ζουμερά και σαρκώδη χείλη και πολύ καλά κάναμε! Δες για παράδειγμα την Diane Kruger που έλαμψε με την εύθραυστη ομορφιά της στο Φεστιβάλ των Καννών πριν από λίγες μέρες! Κι επειδή έχουν και τα πιο… μινιόν χείλη τη χάρη τους, σήμερα θα μιλήσουμε γι’ αυτά και πώς θα τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα. Πάμε;

Περίγραμμα

Στα λεπτά χείλη προτίμησε μολύβια χειλιών σε ουδέτερα, φυσικά χρώματα. 

Κραγιόν και αποχρώσεις

Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η απόχρωση του κραγιόν που θα επιλέξεις. Όπως τα σκούρα χρώματα στα ρούχα σε κόβουν, έτσι και τα σκούρα κραγιόν κάνουν τα χείλη σου να φαίνονται πιο λεπτά. Αν θες να δείχνουν πιο γεμάτα, προτίμησε φωτεινέςαποχρώσεις του ροζ ή nude και απόφυγε το φλογερό κόκκινο. Ακόμη άσε έξω από το νεσεσέρ σου χρώματα όπως τα μοβ, βυσσινί και καφέ.

Τελική πινελιά

Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις lip gloss. Οι glossyυφές στα κραγιόν, σε αντίθεση με τις ματ, δίνουν όγκο, οπότε είναι εύκολο να φανταστείς πόσο πιο ζουμερά θα δείχνουν τα χείλη σου με ένα lip gloss. Αν δεν έχεις,μπορείς να πετύχεις το ίδιο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας λίγη γυαλιστερή σκιάματιών, ταμπονάροντας μια πολύ μικρή ποσότητα αυτής στο κέντρο του κάτωχείλους. Άλλωστε, τα προϊόντα μακιγιάζ που χρειαζόμαστε το καλοκαίρι είναι λίγα,αφού η ηλιοκαμένη επιδερμίδα δίνει στο πρόσωπό μας μια φυσική ζωντάνια!

Tip: Αφού απλώσεις το κραγιόν, βάλε ένα touch lip gloss μόνο στο κέντρο του κάτωχείλους. Το φως που πέφτει εκεί θα αντανακλάται και τα χείλη σου θα αποκτήσουναμέσως τρισδιάστατο εφέ!

Last but on least

Ένα σατινέ κραγιόν σε φλούο αποχρώσεις αφήνει ένα ωραίο αποτέλεσμα στοπρόσωπό σου! Συνδύασέ το με ένα φλούο βερνίκι νυχιών και απόλαυσε κάθε καλοκαιρινή στιγμή που θα έρθει.

Και βέβαια, τα χείλη μας δείχνουν πιο όμορφα όταν χαμογελάμε. Μην ξεχνάς ποτέ το χαμόγελό σου, είναι το απόλυτο όπλο ομορφιάς!

See you soon, girls!