Έχει συνέχεια 'μούτρα' και δεν σου μιλάει; Τι να κάνεις

Πρώτα απ' όλα μην το παίρνεις προσωπικά!
Έχει συνέχεια 'μούτρα' και δεν σου μιλάει; Τι να κάνεις



Συνήθως τα αγόρια δεν θέλουν να μιλούν για τα συναισθήματά τους. Εγώ το ζω και από προσωπική εμπειρία...Ακούς Δημήτρη; Εμείς οι γυναίκες όμως θέλουμε να μιλήσουμε για τα πάντα! Να εξαντλήσουμε κάθε συναίσθημα, κάθε σκέψη, κάθε άποψη μέχρι να είμαστε ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα της συζήτησης. Αυτό σημαίνει πως η σχέση γίνεται δύσκολη, άλλα θέλει ο ένας και άλλα ο άλλος. Τι πρέπει λοιπόν να κάνεις όταν εκείνος δεν έχει όρεξη να μιλήσετε;

 

Μην επιμένεις όταν σου δείχνει ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μιλήσετε. Είναι ό,τι χειρότερο να τον πιέζεις και να του γκρινιάζεις. Δωσ' του λίγο χρόνο και θα σου πει ό,τι είναι να πει όταν είναι έτοιμος.

Δώσ' του να καταλάβει πως είσαι εδώ για εκείνο. Μπορεί να θέλει να σου μιλήσει αλλά να ντρέπεται. Αν εσύ είσαι χαλαρή και του εξηγείς πως μπορεί να σου πει τα πάντα χωρίς να τον κριτικάρεις θα νιώσει και πιο ελεύθερα.

Μην είσαι ανυπόμονη. Ο καθένας χρειάζεται τον χρόνο του οπότε είναι καλύτερα να τον αφήσεις μέχρι να έρθει να σου μιλήσει εκείνος.

Επειδή δεν έχει διάθεση δεν σημαίνει απαραίτητα πως φταις εσύ. Μην το παίρνεις προσωπικά.

Όταν επανέλθει μίλησέ του χωρίς νεύρα και εξήγησέ του πως αν δεν σου μιλήσει δεν μπορείς και να τον βοηθήσεις, Προσοχή όμως κάποιοι θέλουν να περνούν τις δύσκολες καταστάσεις μόνοι τους οπότε δεν έχει πάντα αποτέλεσμα.