Μπομπονιέρες: tips και ιδέες για την επιλογή τους!

Μπομπονιέρες ή Μπουμπουνιέρες; Όπως κι αν τις λέτε, οι μπο(υ)μπο(υ)νιέρες είναι από μόνες τους ένα μείζον κεφάλαιο. Οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες γι’αυτό είναι κρίμα να περιοριστείτε σε ένα τούλι με κορδέλα.
Μπομπονιέρες: tips και ιδέες για την επιλογή τους!



Οι πιο οικολογικές αλλά και οικονομικές είναι μπομπονιέρες με μικρά, τυπωμένα σακουλάκια σπόρων λουλουδιών που φυτεύονται και γίνονται υπέροχα αρωματικά φυτά.Το καλύτερο είναι πως αρκετό καιρό μετά τον γάμο σας,  οι καλεσμένοι βλέποντας τα ανθισμένα λουλούδια θα θυμούνται τον γάμο. Καλό αυτό!

Μπορείτε να αναμίξετε διάφορους σπόρους από αγριολούλουδα, αρωματικά φυτά και να τα τοποθετήσετε σε σπιρτόκουτα, σε σακουλάκια λινάτσας, σε απλές χάρτινες συσκευασίες ενώ στην αγορά μπορείτε να βρείτε και ειδικά χάρτινα σακουλάκια σπορών που φυτεύονται απευθείας μαζί με τους σπόρους για περισσότερη ευκολία.

Για να δώσετε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις μπομπονιέρες σας αλλά και στην αγάπη σας για τα λουλούδια, μπορείτε να τυπώσετε ένα γλυκό μήνυμα όπως "let our love grow", “forget-me-not”. Αν πάλι όλο αυτό είναι too romantic για εσάς, μπορείτε απλά να τυπώσετε τα ονόματα σας και την ημερομηνία του γάμου σας.

Χtra Deco Tip:  Τις μπομπονιέρες μπορείτε να τις στερεώσετε σε ξυλάκια και να τις τοποθετήσετε σε σειρά μέσα σε τεράστια κασπό!!