Τα πέντε βήματα που θα σε οδηγήσουν να κάνεις σεξ αυτό το Σαββατοκύριακο

Έχεις όρεξη για ...περιπέτεια αυτό το Σαββατοκύριακο;
Τα πέντε βήματα που θα σε οδηγήσουν να κάνεις σεξ αυτό το Σαββατοκύριακο



Το σεξ είναι μία φυσική ανάγκη στη ζωή σου, αλλά όταν είσαι single  δεν είναι πάντα εύκολο να το βρεις. Όσο κι αν επιμένει ο αντρικός πληθυσμός ότι οι γυναίκες μπορούν να ρίξουν πιο εύκολα κάποιον στο κρεβάτι, ο δρόμος δεν είναι πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα. Αν, λοιπόν, αυτό το Σαββατοκύριακο έχεις όρεξη για σεξ, κράτα σημειώσεις.

Φόρα ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι σέξι

Δεν χρειάζεται να περάσεις αμέτρητες ώρες μπροστά στον καθρέφτη ούτε να προβείς σε υπερβολές μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσεις κάποιον που μπορεί και να μην ξαναδείς ποτέ. Το θέμα είναι να ντυθείς όπως εσύ αισθάνεσαι σέξι είτε αυτό σημαίνει φούτερ και σνίκερς είτε ένα εφαρμοστό φόρεμα. Η αυτοπεποίθηση αρκεί για να πετύχεις τον σκοπό σου.

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά

Φρεσκολουσμένα μαλλιά; Τσεκ. Απαλό δέρμα; Τσεκ. Καθαρή αναπνοή; Τσεκ. Άφησε αυτόν που σε ενδιαφέρει να παρασυρθεί από το φυσικό σου άρωμα που δεν είναι άλλο από αυτό της καθαριότητας (ΟΚ μία μικρή βοήθεια δεν βλάπτει γι’ αυτό μην ξεχάσεις την κολόνια σου).

Βγες έξω μόνη σου

Όταν ο στόχος σου είναι αποκλειστικά το σεξ, είναι πιο εύκολο να κάνεις νέες γνωριμίες όταν βγαίνεις έξω χωρίς τις φίλες σου. Μπορεί μαζί τους να διασκεδάζεις περισσότερο, αλλά οι πιθανότητες για μία νέα γνωριμία στο μπαρ αυξάνονται όταν είσαι σόλο.

Μην κολλάς μόνο σε έναν

Τον κοιτάζεις έντονα, αλλά δεν βλέπεις ανταπόκριση. Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι ή να απογοητεύεσαι. Κοίτα γύρω σου και όλο και κάποιος άλλος θα βρεθεί να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Προσποιήσου ότι ενδιαφέρεσαι

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άντρες απολαμβάνουν έστω και τη λίγη προσοχή που τους δίνεις. Μερικές φορές είναι δύσκολο να εστιάσεις σε όσα λέει ο συνομιλητής σου, όταν ο στόχος σου είναι άλλος. Παρόλα αυτά όσο περισσότερο ενδιαφέρον του δείξεις τόσο πιο κερδισμένη θα βγεις.

Διεκδίκησέ το

Όταν αισθανθείς την ανάγκη για σεξ, δεν έχεις παρά να το κυνηγήσεις. Δεν πρέπει να νιώθεις ντροπή, να κρίνεις τον εαυτό σου αρνητικά ή να αφήσεις την εικόνα σου να σταθεί εμπόδιο σε αυτή σου την επιθυμία. Να σκέφτεσαι μόνο ότι είσαι σέξι και σου αξίζει να διασκεδάσεις.