Party time !

Καλοκαιρινή διάθεση και μακιγιαζ !
Party time !



Η χαρά μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο για να συμμετάσχω στο Summer Party της H&M δεν περιγράφεται! Με… μοντέλα τους Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (shopranoblog), Μυρτώ Κάζη (Yes I Do ), Νικολέττα Ράλλη, Άλεξ Κάβδας, Χάρης Καριπίδης(fashionattendant) και Γιάννης Τσιούλης (Cartoon Dandy), και με τον Θοδωρή Μάρκου να κάνει live φωτογράφιση μόδας δεν θα μπορούσα να αρνηθώ.

Χαζεύοντας τα bohemian φορέματα, τα πολύχρωμα καφτάνια, τα εντυπωσιακά κολιέ και τα μοναδικά μαγιό, κατέληξα ότι εδώ δεν υπήρχε χώρος για τίποτε άλλο, παρά για ένα sun-kissed make up (με προϊόντα Η&Μ) και βέβαια την Μαρίαννα Μάκρη beach wave hair styling με διάφορα αξεσουάρ, όπως κορδέλες και καπέλα από τη συλλογή της H&M!

Ξεκίνησα, λοιπόν, με μια ελαφριά βάση και συνέχισα απλώνοντας τερακότα (Bronzing powder) σε όλο το πρόσωπο, στο λαιμό και λίγο στους ώμους δημιουργώντας ένα «φυσικό»bronze look. Για τα μάτια επέλεξα γήινες σκιές (Nudes eyeshadows ) που δείχνουν το βλέμμα ξεκούραστο και φρέσκο, ενώ τοποθέτησα και τις καταπληκτικές βλεφαρίδες που έχουν τα H&M (medium with glue ή Long ) Έδωσα λίγη ένταση στο βλέμμα με το Gel eyeliner και για ενα λιγο πιο smokey αποτέλεσμα το πέτυχα με τα μολύβια Black και Chocolate συνέχισα  με πολλές στρώσεις από μάσκαρα και, βέβαια, ολοκλήρωσα με τα υπέροχα glosses όπως (pink nude ,sparkling lips ,lotus flower) που κάνουν ακόμα πιο καλοκαιρινό το μακιγιάζ και τα χείλη ακαταμάχητα!
Όταν όλα ήταν έτοιμα, οι Jaguar Bombs έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παίζοντας καταπληκτική μουσική και ξεκίνησε η φωτογράφιση και το party!
Καλωσόρισες, καλοκαίρι φέτος θα σου χαρίσουμε το ομορφοτερο χαμογελο μας !

 

See you soon girls