Βήμα-βήμα το μακιγιάζ της Μαρίας Μπεκατώρου που είδαμε στο Join Us

Η υπέροχη Μαρία Μπεκατώρου στο Join Us !
Βήμα-βήμα το μακιγιάζ της Μαρίας Μπεκατώρου που είδαμε στο Join Us



Την Κυριακή που μας πέρασε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθισε η Μαρία Μπεκατώρου! Και αυτή, όπως κάθε καλεσμένη του JoinUs, λίγο πριν τα πει με τη Νάνσυ πέρασε από τη δική μου καρέκλα και πραγματικά το χάρηκα πολύ!

Η θετική της αύρα πλημμύρισε αμέσως το χώρο και το πρώτο πράγμα που παρατήρησα πάνω της ήταν η πολύ λεία και ενυδατωμένη επιδερμίδα της, ενώ τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της με έκαναν γρήγορα να αποφασίσω ποιο θα ήταν και το make up που θα της έκανα. Ένα ρομαντικό look που, κατά τη γνώμη μου, της ταιριάζει απόλυτα!

Αφού άπλωσα το make up (Sensai Fluid Finish ) σε όλο το πρόσωπο και concealer στα μάτια, γέμισα τα φρύδια της με ένα ειδικό μολύβι φρυδιών ώστε να τα τονίσω λίγο παραπάνω. Στα μάτια εφάρμοσα μια γήινη σκιά ( Colour Infallible Chocolat L'oreal ) χωρίς γωνιές και αυστηρές γραμμές και βέβαια πολλή μάσκαρα. 

Τα σημεία που θέλησα να επιμείνω ήταν τα ωραία ζυγωματικά της και βέβαια τα χείλη της. Άλλωστε αυτά θα έδιναν το ρομαντικό, φρέσκο κι ανέμελο αποτέλεσμα που ήθελα.

Ζυγωματικά:

Χρησιμοποίησα ένα ροδαλό ρουζ με ιριδίζουσες λάμψεις, της Chanel το Joues contrasted  in Love 55. Εξίσου όμορφα είναι τα  :

Blush Colorful Sephora 

Creme puff Max Factor

Bourjois Blush

 

Χείλη:

Στα χείλη της άπλωσα ένα σχεδόν διάφανο gloss, της Chanel ( Levres scintillantes) Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να πετύχεις και με τα :

Gel Gloss Ultra Shine Sephora 

Lipfinity Max Factor 

BB Gloss Bourjois  

Ένα εύκολο μακιγιάζ για όλες τις ώρες της ημέρας. Τι λες θα το δοκιμάσεις;

See you soon, girls!

ΥΓ: Ό,τι κι αν κάνεις μην ξεχνάς να χαμογελάς!