YES I DO / ΠΡΙΓΚΙΠΩ HAPPILY EVER AFTER PARTY

Τι χρειάζεται ένα πάρτυ για να είναι επιτυχημένο; Χαρούμενο κόσμο, όμορφες μουσικές, δροσερά ποτά και πολύ πολύ κέφι!
 YES I DO / ΠΡΙΓΚΙΠΩ HAPPILY EVER AFTER PARTY



Το Happily Ever After Party του Yes I Do και των Πριγκιπώ που έγινε στο Black Duck Garden με αφορμή την κυκλοφορία του 2ου Free Press τεύχους του Yes I Do της Μυρτώς Κάζη, και του λανσαρίσματος της bridal συλλογής με βέρες και στέφανα από τις Πριγκιπώ, τα είχε όλα!

Στο εξώφυλλο του τεύχους βρίσκεται η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, που δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πάρτυ!

Εκτός από την Ιωάννα, ήταν εκεί και απόλαυσαν το υπέροχο βράδυ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Νάσος Γαλακτερός, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Τζένη Θεωνά, η Μαριέττα Φαφούτη, ο Γιώργος Βαγιάτας, ο Νικόλας Αγγελής, ο Χάρης Αττώνης (Ηρωίδες Mega), ο Κωνσταντίνος Καϊκής (Ηρωίδες Mega), ο Άλεξ Κάβδας, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Διονύσης Ατζαράκης!
Όμως γάμος χωρίς σχεδιαστές δεν γίνεται και έτσι ανάμεσα στον κόσμο είδαμε τον Δημήτρης Στρέπκος των Celebrity Skin, την Ελίνα Κορδαλή, γνωστή ως Madame Shoushou, τη Μελίνα Πίσπα, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα της πόλης όπως ο Cartoon Dandy! Εκεί ήταν και όλοι οι επαγγελματίες του γάμου, wedding planners όπως η Βάλια Νούσια, φωτογράφοι και όλοι όσοι ασχολούνται με την πιο όμορφη μέρα της ζωής μας!

Το πάρτυ είχε live photoshooting από τη Sony και τον φωτογραφικό φακό του Θοδωρή Μάρκου, σε ένα σκηνικό που έμοιαζε με ξωκλήσι σε κάποιο ελληνικό νησί, καθώς και δροσερές Fisher & Strongbow, catering από τον Παπασπύρου, σπιτικό παγωτό από τα Legreche ,χυμούς Verve, δροσιστικά αναψυκτικά από τον Βίκο και βέβαια κουφέτα από τα Era Nuts!