Ποια καλλυντικά πρέπει να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Για να μην καταλήξεις να κουβαλάς ένα σωρό άχρηστα πράγματα.
Ποια καλλυντικά πρέπει να πάρεις μαζί σου στην παραλία



Ποια είναι τα καλλυντικά που πρέπει να πάρεις μαζί σου στην παραλία; Σίγουρα δεν εννοώ τα προϊόντα μακιγιάζ. Αυτά τα αφήνεις για το βράδυ που θα βγεις. Μαζί σου πρέπει να πάρεις ένα σωρό αντηλιακά, κρέμες και βούρτσες για να είσαι και ασφαλής αλλά και όμορφη. Εμείς εδώ σου έχουμε έτοιμη τη λίστα με αυτά που πρέπει να πάρεις μαζί σου ώστε να μην καταλήξεις να κουβαλάς ένα σωρό άσχετα πράγματα. 

PIZ BUIN, WET SKIN TRANSPARENT SUN SPRAY 13,77 ευρώ

Τι καλύτερο από ένα αντηλιακό μαυρίσματος που εφαρμόζεται και σε βρεγμένο δέρμα; Δεν θα χρειαστεί πια να σκουπίζεσαι όταν θα βγαίνεις από τη θάλασσα.

 

PIZ BUIN, ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ULTRA LIGHT 9,77€

Φυσικά θα χρειαστείς και ένα αντηλιακό προσώπου. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα τότε αυτό είναι το ιδανικό για σένα γιατί εκτός από αντιγηραντικές ιδιότητες αφήνει και την επιδερμίδα ματ.

 

Estée Lauder Lip Conditioner SPF 15 22,10 ευρώ

Φυσικά εκτός από το πρόσωπό σου και το σώμα σου χρειάζονται και τα χείλη προστασία από τον ήλιο. Επένδυσε σε ένα βάλσαμο ή ένα lip gloss με SPF.

 

Korres Red Vine Year-Round Hair Sun Protection €14.10

Προστάτεψε την τρίχα σου από τον ήλιο και τη θάλασσα με κάποιο ειδικό σπρέυ για τα μαλλιά.

 

Garnier Ambre Solaire After Sun Soothing Hydrating Lotion, €9.49

Μετά τον ήλιο η επιδερμίδα σου έχει υποστεί ζημιά. Λίγο το αλάτι, λίγο ο ήλιος... Το σώμα σου χρειάζετε express ενυδάτωση. Τα after sun είναι οι κατάλληλες κρέμες για αυτή τη περίπτωση.