Πως να προστατέψω το παιδί μου από τους κινδύνους του καλοκαιριού;

Τι μας είναι άραγε απαραίτητο στις εξορμήσεις μας στην θάλασσα;
Πως να προστατέψω το παιδί μου από τους κινδύνους του καλοκαιριού;



Ο ήλιος είναι πολύτιμος φίλος,πηγή υγείας,αισιοδοξίας και χαράς.Πρέπει όμως να μην παρασυρόμαστε.Τα πάντα με μετρό.Στην προκειμένη περίπτωση οι συνέπειες μπορεί να είναι εξαιρετικά οδυνηρές,όπως δερματικά εγκαύματα,θερμοπληξία και ηλίαση.
Για να αποφύγετε τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου,είτε στη θάλασσα είτε στο βουνό,θα πρέπει να μην εκτίθεσθε στον ήλιο εσείς και το παιδί σας,από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.Τις υπόλοιπες ώρες θα πρέπει πάντα να φοράτε καπέλο  και να χρησιμοποιείται αντηλιακή λοσιόν.
Για να προφυλαχθούν τα παιδιά από την ηλίαση και τις άλλες επιβλαβείς επιδράσεις του ήλιου πρέπει να μάθουν:
Να μην κυκλοφορούν έξω για πολύ ώρα κατά τις ιδιαίτερα θερμές ώρες του 24 ωρου.
Ο κατάλληλος χρόνος για να επιτύχει ένα παιδί περισσότερο συνθέτες ικανότητες κολύμβησης,εξαρτάται από την ωρίμανση του νεύρομυικου του συστήματος και την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων,κάτι που συντελείται περίπου στην ηλικία των τεσσάρων ετών.
Παρά τους παραπάνω περιορισμούς,κάποια παιδιά μπορεί να καταφέρουν να κολυμπήσουν νωρίτερα,χωρίς όμως αυτό να το κάνει περισσότερο ασφαλή μέσα στο νερό!Είναι φανερό ότι ανεξάρτητα από τις κολυμβητικές ικανότητες των μικρών παιδιών απαιτείται συνεχής και στενή επίβλεψη από εσάς. Ακόμη και μια σύντομη απόσταση της προσοχής σας μπορεί να έχει πολύ δυσάρεστες συνέπειες. Γιαυτό όταν μικρά παιδιά και βρέφη είναι μέσα ή δίπλα στη θάλασσα θα πρέπει εσείς να είστε τόσο κοντά τους ώστε να μπορείτε να τα αγγίζετε κάθε στιγμή.
Για την προστασία των παιδιών αλλά και την δικιά σας από τα κουνούπια και άλλα έντομα υπάρχουν στο εμπόριο ειδικά προϊόντα .Χωρίς αμμωνία.

Με το φυσικό ενεργό συστατικό Eucalyptus Maculata citriodora , απόσταγμα από ένα συγκεκριμένο είδος ευκαλύπτου από την Αυστραλία, ευρέως αναγνωρισμένο για την εξαιρετική εντομοαπωθητική του δράση.

Χωρίς προσθήκη αλκοόλης, χρωστικές και parabens, είναι ειδικά μελετημένο για το δέρμα των παιδιών.

Η αποκλειστική του σύνθεση ενεργεί δραστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας και της ημέρας, παρέχοντας άριστη προστασία ενάντια στα κουνούπια, συμπεριλαμβανομένου και του Ασιατικού κουνουπιού τίγρης.

Μια εφαρμογή προστατεύει το δέρμα του μωρού σας έως και 3 ώρες.

Ακόμα δεν πρέπει να παραλείπουμε να φοράνε στο μωρό σας γυαλιά ηλίου.Τα μάτια του μωρού χρίζουν ειδικής προστασίας μεγαλύτερη από αυτή των ενηλίκων

BABY WORLD 59 JoinUs S1 from join us on Vimeo.