Girly make up.Το μακιγιάζ της Άννας Πρέλεβιτς βήμα βήμα οπως είδαμε στο Join Us.

Όλα τα μυστικά για το απόλυτο girly make up!
Girly make up.Το μακιγιάζ της Άννας Πρέλεβιτς βήμα βήμα οπως είδαμε στο Join Us.



Την Κυριακή που μας πέρασε στο Join Us η Άννα Πρέλεβιτς μας παρουσίασε όμορφα μυστικά στο Happy Girls Guide κι εγώ σήμερα θα μιλήσω για τα μυστικά της στο make up! Η Άννα είναι ένα όμορφο, φρέσκο κορίτσι με ενυδατωμένη επιδερμίδα και αρμονικά χαρακτηριστικά. Το girly make up της αρέσει πολύ, της πάει εξίσου και το τολμάει ακόμα και μπροστά στην κάμερα! Πάμε να δούμε τι χρειάζεσαι για να το κάνεις κι εσύ βήμα βήμα. 

Βήμα 1ο
Για τη βάση χρησιμοποιήσα ένα ελαφρύ make up, το οποίο άπλωσα σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. ( Foundation Wild Rose Korres )

Βήμα 2ο
Σταθεροποίησα το make up εφαρμόζοντας από πάνω πούδρα με γυαλάδες στα ζυγωματικά και λίγο στο «ταυ» (μύτη-μέτωπο).  ( The Iluminatur powder Dolce&Gabbana )

Βήμα 3ο
Με το μολύβι έκανα μία μόνο λεπτή γραμμή σύρριζα στις βλεφαρίδες της, και στο πάνω και στο κάτω βλέφαρο, για να τονίσω το βλέμμα της και βέβαια πολλή μάσκαρα, την οποία λατρεύω.     ( Double Wear Stay-in-Place Estée Lauder )

Βήμα 4ο
Ολοκλήρωσα το μακιγιάζ τοποθετώντας lip gloss στα χείλη της, για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. ( Lotus Flower Lipgloss  H&M)

Bonus tip:

Προτίμησε ένα κοραλλί lip gloss είτε ένα σε ροζ απόχρωση. Πολύ καλή επιλογή είναι ακόμη κι ένα διάφανο, αφού θα χαρίσει λάμψη στα χείλη και θα σου φωτίσει όλο το πρόσωπο! Ακόμα και αν δεν το... έχεις καθόλου με το μακιγιάζ, το lip gloss μπορείς να το βάλεις και με κλειστά ματιά! Άσε που με τα juicy χείλη που θα σου χαρίσει θα νιώθεις και θα δείχνεις sexy!

Και βέβαια, μην ξεχνάς να χαμογελάς! Τα κορίτσια πρέπει να χαμογελούν, ταιριάζει με την αθωότητά τους... See you soon, girls!