Η Barbie έκανε fashion Instagram!

Ετοιμάσου για πολύτιμες συμβουλές μόδας από την πιο διάσημη κούκλα του κόσμου!
Η Barbie έκανε fashion Instagram! - Κεντρική Εικόνα



Αλήθεια, ξέρεις πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην αγορά η διάσημη κούκλα; H Barbie, ξεκίνησε να παράγεται το Μάρτιο του 1959. Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας Ρουθ Χάντλερ χρησιμοποίησε τη γερμανική κούκλα Bild Lilli, ως πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της. Μέχρι τότε, οι περισσότερες κούκλες είχαν χαρακτηριστικά βρεφών και όχι χαρακτηριστικά γυναικών. 

Η Ρουθ Χάντλερ λοιπόν, ενώ παρακολούθουσε την κόρη της Μπάρμπαρα να παίζει με τις κούκλες της, παρατήρησε πως της άρεσε να τους δίνει ρόλους ενηλίκων. Τότε συνειδητοποίησε πως υπάρχει ένα κενό στην αγορά γι' αυτο πρότεινε στον άντρα της, Έλιοτ (ιδρυτής της εταιρείας Mattel), την ιδέα της κούκλας-ενήλικα. Το όνομα της εμπνεύστηκε από την κόρη της Μπάρμπαρα, εξ ου και Barbie! Έκτοτε, η συγκεκριμένη κούκλα έγινε η πιο δημοφιλής όλων και απέσπασε αμέτρητες πωλήσεις. 

Σήμερα η Barbie, πάντα στο επίκεντρο της μόδας, απέκτησε τον δικό της street style fashion λογαριασμό στο Instagram

Βέβαια έχει λογαριασμό εδώ και καιρό, όμως ο νέος της λογαριασμός έχει να κάνει με posts τα οποία αφορούν αποκλειστικά ό,τι πιο in “παίζει” στην αγορά, trendy τσάντες και φυσικά τα πιο διάσημα ροζ ψηλοτάκουνα που είναι τα δικά της!

Και φυσικά, είναι fan των selfies! Και ποιος τραβάει συνήθως φωτογραφίες; Ο Κen!