Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Olivia Palermo

Αυτή τη φορά δεν είναι ένα , είναι πολλά και ανήκουν στο beauty & style icon της εποχής μας .
Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Olivia Palermo



Πάντα αψεγάδιαστη και ποτέ υπερβολική τόσο στο μακιγιάζ όσο και στα μαλλιά της, η Olivia Palermo διαθέτει ένα πολύ όμορφο πρόσωπο, αλλά όχι μόνο. Το πρόσωπό της είναι συμμετρικό δίνοντάς σου απίστευτες δυνατότητες να παίξεις με διάφορες υφές και στυλ μακιγιάζ! Ωστόσο η ίδια παρότι στο styling κάνει τα καλύτερα mix &match, στο make up look της επιλέγει πιο απλά πράγματα που ταιριάζουν με ό,τι κι να φοράει. Διάβασε παρακάτω τι ακριβώς κάνει.

Αλαβάστρινη επιδερμίδα
Η επιδερμίδα της μοιάζει πάντα αψεγάδιαστη, τι κάνει γι’ αυτό; Η βάση της είναι πάντα ελαφριά και την ολοκληρώνει με μια πούδρα για ματ αποτέλεσμα. Θα σας πρότεινα (Bobbi Brown Skin Foundation Stick  μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως βάση και concealer δυο σε ενα )

Μάτια που μαγνητίζουν
Έχει μεγάλα, εντυπωσιακά ματιά και είναι το μόνο στοιχείο του προσώπου της που τονίζει! Πάντα χρησιμοποιεί μαύρο μολύβι σύρριζα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.Οι σκιές που χρησιμοποιεί είναι συνήθως σε καφέ αποχρώσεις, ενώ τολμάει να φοράει από το πρωί ψεύτικες βλεφαρίδες! Οι τελευταίες μαζί με πολλή μάσκαρα είναι οι μόνες «υπερβολές» που επιτρέπει στο μακιγιάζ της. 

Θα σας πρότεινα  

(Eyeshadow Artdeco 520 ) 

(Eyelashes Mac Cosmetics 7Lash )

Cheek to cheek
Έχει απίστευτα ζυγωματικά όποτε συνήθως διαλέγει ρουζ σε χάλκινες αποχρώσεις, που προσθέτουν λίγη ζεστασιά στο πρόσωπό της.

Θα σας πρότεινα  ( Seventeen Pearl Blush Powder 02 Cinnamon )

Lips for a kiss
Δίνοντας έμφαση στα μάτια, χρησιμοποιώντας ακόμα και σκιές με λάμψεις, για ταχείλη της προτιμά τις nude αποχρώσεις. Οπως το ( Lipstick Max Factor Simply Nude 725 )

Bonus tip: Το αγαπημένο It-girl τονίζει ότι κάθε βράδυ κάνει πολύ καλό ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ, ενώ τακτικά εφαρμόζει μάσκες ενυδάτωσης για να ξεκουράζει την επιδερμίδα της!

Το μακιγιάζ της Olivia Palermo είναι ένα all time classic make up που μπορείς να το«φορέσεις» από το πρωί μέχρι το βράδυ και το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Ό,τι κι αν κάνεις, όπου κι είναι, μην ξεχνάς να χαμογελάς. Σε κάνει πιο όμορφη και σου φτιάχνει τη διάθεση στις περίεργες μέρες που διανύουμε. 
See you soon, girls!