Γαμπρός: Όλα τα trends για φέτος!

Το έχουμε ξαναπεί! Η νύφη είναι πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αλλά χωρίς τογαμπρότης δε θα ντυνόταν νύφη! Γι’ αυτό και εμείς στοYes I doέχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στους γαμπρούς μας και φροντίζουμε να τους έχουμε πάντα ενημερωμένους ώστε να είναι στυλάτοι και να ταιριάζουν με το άλλο τους μισό! Συγκεντρώσαμε λοιπόν τα trends FW για το 2015 και σας τα παρουσιάζουμε!
Γαμπρός: Όλα τα trends για φέτος!



Όλα στο… κίτρινο.

Ναι, φέτος η μόδα προστάζει κίτρινο. Κίτρινο στη γραβάτα, στο παπιγιόν, στο λουλούδι, τη μπουτονιέρα, το μαντήλι στο πέτο μέχρι και στο παπούτσι. Φυσικά μην το παρακάνετε, αρκεί μόνο ένα αξεσουάρ σε χρώμα κίτρινο για να κάνει τη διαφορά! Αν παρόλα αυτά σας φαίνεται καλοκαιρινό χρώμα ρίξτε μια ματιά  στις χειμερινές collection των Paul Smith, Jimmy Choo και Marks & Spencer για να πεισθείτε!

Το καρό είναι εδώ.

Το καρό επέστρεψε και ήρθε για να μείνει! Από τους δρόμους του elegant Μιλάνου μέχρι τις πιο mainstream γειτονιές το συγκεκριμένο pattern είναι πάλι στη μόδα! Επιλέξτε ένα καρό σακάκι Vardas για να τραβήξετε τα βλέμματα ή αν θέλετε κάτι πιο διακριτικό, ένα καρό πουκάμισο ή ένα καρό παπιγιόν θα κάνουν όλη τη δουλειά!

Tweed, tweed.

Το καφέ tweed σακάκι ή παντελόνι είναι η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασσικό μαύρο κοστούμι ή το μπλε marine που πιθανό να σας θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι. Αν πάλι σας φοβίζει το πολύ tweed μπορείτε να το φορέσετε μέσα από το σακάκι με τη μορφή γιλέκου.

Μαντήλι στο λαιμό.

Καταλαβαίνουμε πως η ιδέα του μαντηλιού στο λαιμό ίσως να μη σας πείσει κατευθείαν αλλά αφήστε τις όποιες λανθασμένες σκέψεις και φέρτε στο μυαλό σας  τον Talented Mr Ripley. Ναι, το μαντήλι στο λαιμό αυτό το χειμώνα είναι η καλύτερη επιλογή και ένα από τα πιο ωραία και vintage groom trends!

Διαβάστε ακόμα περισσότερα tips στο www.yes-i-do.gr