Χτενίσματα για κοντά pixie μαλλιά!

Pixie haircuts VS Long hair;;;; Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς και μετανιώνεις για το stylish pixie haircut σου και σκέφτεσαι με την κομμώτρια για extensions;;;; Say αμέσως No I don’t και δες τους λόγους για τους οποίους το κοντό σου μαλλάκι μπορεί να δείχνει και πιο εντυπωσιακό από τις μακρομαλλούσσες νύφες!
Χτενίσματα για κοντά pixie μαλλιά!Το pixie μαλλάκι σου δεν θέλει ούτε κόπο ούτε χρόνο ούτε χρήμα για την προετοιμασία του. Συνεπώς αμέσως το budget της προετοιμασίας σου μειώνεται κατά πολύ και μην ξεχνάς και ότι το less is more είναι απαράβατος κανόνας!

Άρχισε λοιπόν να σκέφτεσαι σαν pixie bride. Αρκεί να ξυπνήσεις τη μεγάλη εκείνη μέρα να λουστείς να στεγνώσεις απλά το μαλλί σου με το πιστολάκι και αν θες να προσθέσεις μια πιο rock διάθεση, χρησιμοποίησε οποιοδήποτε προϊόν styling ( π.χ. gel, κερί, πυλό κλπ.)  πλάθοντας το μαλλί σου σε διάφορες κατευθύνσεις  και είσαι πανέτοιμη!

Τέλος αν θες να δώσεις μια πιο ιδιαίτερη πινελιά παρακάτω σου έχω μερικές ιδέες με αξεσουάρ (στέκες, λουλούδια, φύλλα χρυσού, αλλά και natural looks) που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να στολίσεις το pixie μαλλί σου και θα σε κάνουν ξεχωριστή και ζηλευτή!!

And don’t forget if Audrey can do it, SO CAN YOU!!!

Διαβάστε περισσότερα και στο www.yes-i-do.gr