Φλέρταρε μακριά από τα social media

Οι υπολογιστές και τα smartphones σε έχουν κάνει να ξεχάσεις το παιχνίδι τηςπροσωπικής προσέγγισης;
Φλέρταρε μακριά από τα social mediaΜπορείς να ζήσεις χωρίς την τεχνολογία; Άσε το Facebook και το Instagram, ντύσου όμορφα, «φόρα» το ομορφότερο χαμόγελο σου και ξεκίνα να φλερτάρεις όπως παλιά! Παρακάτω μερικά απλά tips που θα σε ξαναβάλουν στον χάρτη του φλερτ...

-Πέτα μακριά το τηλέφωνο

Είναι αυτονόητο. Κοίτα τον κόσμο γύρω σου. Το να βγεις και να ασχολείσαι με το τηλέφωνο, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω σου δεν θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις. Άσε το τηλέφωνο σου (τα smartphones μας έκαναν ζημιά) και το tablet μακριά. Βγήκες σε ένα μπαρ για να πιείς το ποτό σου και να ασχοληθείς με τον κόσμο γύρω σου. Όχι για να παίξεις με το κινητό σου.

-Πιάσε τη συζήτηση

Μη φοβάσαι να ανοίξεις διάλογο με έναν άλλον άνθρωπο. Είναι όντα σαν και εσένα! «Οπλίσου» με θάρρος και ξεκίνα μια έξυπνη συζήτηση προσπαθώντας να βρεις κοινά ενδιαφέροντα. Ο μόνος λόγος για να τσεκάρεις το κινητό σου είναι η περίπτωση το ακούσεις να χτυπάει ή έχεις μήνυμα. Όλα τα υπόλοιπα… απαγορεύονται δια ροπάλου!

-Χαμογέλα, κάνει καλό

Ένα χαμόγελο πρέπει να είναι αυθόρμητο. Μη χαμογελάς στους γύρω σου σαν να είναι υποχρέωση. Οι singles ψάχνουν άλλους singles. Χαμογέλα σε όσους σε κάνουν να αισθάνεσαι ωραία. Το χαμόγελο είναι εκείνο το οποίο θα σου ανοίξει τις πόρτες για το σωστό φλερτ!

-Παίξε με τα μάτια

Ψάξε για την κατάλληλη ματιά αλλά μην κοιτάς επίμονα. Μια επίμονη ματιά μπορεί να δώσει τη λάθος εντύπωση, είτε της απεγνωσμένης είτε της… ψυχασθενούς!  Προσπάθησε οι ματιές σου να είναι διακριτικές και ρομαντικές. Όχι, σαν να έχεις βγει από ταινία θρίλερ!

-Η προπόνηση κάνει τη διαφορά

Να είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση, χαμογελαστή και ευγενική. Η προπόνηση στο φλερτ θα σε κάνει καλύτερη. Αν δεν τα καταφέρεις την πρώτη φορά, μην απογοητεύεσαι! Υπάρχουν ευκαιρίες να κάνεις πρακτική και να βρεις το σωστό τρόπο για να προσεγγίσεις το αντικείμενο του πόθου σου!