Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Το νεσεσέρ των διακοπών

Όλα όσα πρέπει να έχεις μαζί σου στο νησί!
Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Το νεσεσέρ των διακοπών



Ο Αύγουστος, ο κατ’ εξοχήν μήνας των διακοπών, έχει μπει για τα καλά κι όλοι κάπου θα πάμε, είτε αυτό είναι νησί είτε το εξοχικό κάποιου φίλου είτε το πατρικό μας. Μαζί με τη βαλίτσα μας, λοιπόν, πρέπει να ετοιμάσουμε και το νεσεσέρ μας κι εκεί ξεκινάει το πρόβλημα: σχεδόν ποτέ δεν ξέρεις τι ακριβώς πρέπει να πάρεις! Μην ανησυχείς, παρακάτω σου έχω τις λύσεις!

1. Μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα και προστασία. Από τα πιο αγαπημένα 2 σε 1 προϊόντα. Πρέπει να προσέχουμε το δέρμα μας, και το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο.  

( Erre Due CC cream )

2. Concealer, και για τους μαύρους κύκλους αλλά και για κάθε ανεπιθύμητο σπυράκι που μπορεί να κάνει την εμφάνισή του. Η θάλασσα, ο ήλιος, το νερό μπορεί να επηρεάσουν την επιδερμίδα σου. ( Sensai concealer )

3. Μπρονζέ πούδρα. Το μαύρισμά σου θα μοιάζει πολύ πιο εντυπωσιακό τοποθετώντας στα σωστά σημεία λίγη μπρονζέ πούδρα. ( Laura Mercier mineral powder )

4. Ένα αδιάβροχο μολύβι και μία αδιάβροχη μάσκαρα, που ούτως ή άλλως δεν αποχωριζόμαστε ποτέ. ( Maybelline Classic Volum'Express waterproof )

5. Ένα lip balm με χρώμα! Ένα προϊόν πασπαρτού, αφού αφενός ενυδατώνει τα χείλη σου, αφετέρου μπορείς να το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις πάρε μαζί σου κι ένα έντονο κραγιόν που θα τονίσει το μαύρισμά σου. ( Clinique lip colour balm , Dior Addict lipstick ) 

Bonus tip: Υπάρχουν σκιές που μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν ρουζ αλλά και σαν κραγιόν (3 σε 1, πόσο ωραίο!), ενώ άνετα το κραγιόν σου μπορεί να γίνει ρουζ (το ’χουμε πει και παλαιότερα!)

Πειραματίσου και θα δεις ότι με λίγα προϊόντα μπορείς να κάνεις… μαγικά! Δύο πράγματα να θυμάσαι: το υπερβολικό μακιγιάζ το καλοκαίρι δεν είναι απαραίτητο και πάντα πάντα πάντα καλό ντεμακιγιάζ – για το νεσεσέρ των διακοπών προτίμησε μαντιλάκια που είναι πολύ εύχρηστα.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και καλές διακοπές! See you soon, girls!

 

ΥΓ: Αν δεν χαμογελάς στις διακοπές, πότε θα το κάνεις; Φόρεσε το πιο πλατύ σου χαμόγελο και θα είσαι πιο όμορφη από ποτέ!