Παντρεύεσαι; Πάρτο χαλαρά για να περάσεις καλά!

Παντρεύεσαι! Ε και; Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τρελαθείς με τις ετοιμασίες του γάμου και στο τέλος να μην μπορείς να ευχαριστηθείς τη μεγάλη μέρα! Απλά απόλαυσέ το!
Παντρεύεσαι; Πάρτο χαλαρά για να περάσεις καλά!



Μήπως να το παραδεχτούμε; Το να σχεδιάζεις έναν γάμο, είναι αγχωτικό! Όχι μόνο γιατί πρόκειται να ενώσεις τη ζωή σου για πάντα με κάποιον άλλο άνθρωπο, αλλά και γιατί θέλεις όλα εκείνη τη μέρα να είναι τέλεια! Από το νυφικό, (αφού θα χεις σπαταλήσει ώρες ατελείωτες μέχρι να το βρεις), το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τη δεξίωση, τους καλεσμένους και... τα πάντα!

Αλλά η μεγάλη σου ανησυχία όμως, είναι το πώς θα φαίνεσαι με το νυφικό! Σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σου για το πόσα κιλά πρέπει να χάσεις κι αν θα προλάβεις, εκτινάσσοντας την ανασφάλεια στα ύψη! Αξίζει όμως τελικά όλο αυτό το άγχος, πριν από την ωραιότερη μέρα της ζωής σου;

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες νύφες το παρακάνουν με τη διαίτα πριν το γάμο, χωρίς να υπολογίζουν σε τι κατάσταση είναι ο οργανισμός τους τη δεδομένη στιγμή, έχοντας παράλογες απαιτήσεις. Σίγουρα όλες θέλουν να είναι πανέμορφες εκείνη την ημέρα, όμως δεν γίνεται να φτιάξεις το τέλειο σώμα σε μερικές μόλις μέρες! Χρειάζεται προετοιμασία λίγο πιο πριν, υπομονή και ηρεμία.

Και το σημαντικότερο: Μπορεί όντως στις φωτογραφίες του γάμου σου να θες να είσαι τέλεια γιατί θα τις έχεις για μια ζωή, όμως δεν θα ήθελες να απολαύσεις κιόλας εκείνη τη μέρα; Με το να το ρίξεις στις εξαντλητικές δίαιτες και να υπερβείς τον εαυτό σου, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξουθενώσεις τον οργανισμό σου και όταν έρθει η μεγάλη μέρα, θα είσαι τόσο κουρασμένη που δεν θα μπορείς να ευχαριστηθείς τίποτα. Άρα, τι νομίζεις πως είναι καλύτερο;

Nα θυμάσαι: Την ημέρα του γάμου σου, πρέπει να την ευχαριστηθείς πρωτίστως εσύ και ο σύντροφός σου, γιατί πολύ απλά είναι η δική σας μεγάλη στιγμή! Κάνε ο,τι καλύτερο μπορείς για να μείνουν και οι καλεσμένοι σου ευχαριστημένοι, όμως σταμάτα να αγχώνεσαι και να ανησυχείς τόσο, γιατί τότε πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Και κυρίως: Να είσαι ο εαυτός σου!