Πώς θα αναδείξεις το μαύρισμά σου!

Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε, αλλάείμαστε ακόμα μαυρισμένες και πρέπει να ξέρουμε πώς θα τονίσουμε τα δυνατά μας σημεία.
Πώς θα αναδείξεις το μαύρισμά σου!



Και ναι, είναι αυτή η λίγο άχαρη στιγμή… Έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα αφήνοντας πίσω τις ξέγνοιαστες στιγμές του καλοκαιριού. Όμως ο Σεπτέμβρης μας βρίσκει ακόμα μαυρισμένες! Το ξέρω ότι, ειδικά φέτος, αρκετές ίσως να μην κάνατε τις διακοπές που θα θέλατε, αλλά είμαι σίγουρη ότι σας έχει δει ο ήλιος και σας έχει χαρίσει το ηλιοκαμένο του χρώμα, τη λάμψη του κι αυτή την υπέροχη αίσθηση ότι δείχνουμε λίγο πιο εξωτικές!

Και ήρθε η ώρα να ετοιμαστούμε για τη δουλειά, για ένα ποτό και αντιλαμβανόμαστε ότι το μακιγιάζ μας είναι κάπως… αλλόκοτο, το έχουμε αντιληφθεί και από παλιές μας φωτογραφίες έπειτα από διακοπές… Ενώ έχουμε το πολυπόθητο bronze look, δεν υπάρχει αυτή η χρυσαφένια επιδερμίδα. Η απάντηση είναι απλή. Όχι, δεν έχουμε ξεχάσει να βαφόμαστε λόγω διακοπών, απλά χρησιμοποιούμε τα ίδια προϊόντα με το χειμώνα.

Δες τι πρέπει να κάνεις βήμα βήμα:

1. Βάση: Πρέπει να έχουμε make up σε δύο αποχρώσεις, ένα για τον χειμώνα κι ένα για το καλοκαίρι. Μη σκεφτείς ότι θα το αγοράσεις για 10 μόλις μέρες, αφού τον χειμώνα θα το χρησιμοποιείς για να κάνεις «γωνίες». 
2. Concealer: Πόσες φορές σου έχει τύχει στις φωτογραφίες σου να έχεις λευκούς κύκλους κάτω από τα ματιά; Για να μην ξανασυμβεί δοκίμασε να αναμείξεις δυο αποχρώσεις για να φτιάξεις τη δικιά σου, την ιδανική για εσένα. Κι αυτό θα είναι μια έξυπνη αγορά, πίστεψέ με! 
3. Σκιές: Για τα μάτια προτίμησε γήινα χρώματα όπως χρυσό, μπρονζέ, κοραλλί,καφέ και πορτοκαλί που θα αναδείξουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου και θα δώσουν μυστήριο στο βλέμμα σου! ( Bobbi Brown Greige eye palette )
4. Ρουζ: Για τα ζυγωματικά προτίμησε την αγαπημένη τερακότα, που αυτή την περίοδο θα τη χρησιμοποιήσεις σαν ρουζ .( Estée Lauder Bronze Goddess )
5. Κραγιόν ή lip gloss: Για τα χείλη επίλεξε αποχρώσεις όπως ροζ, κοραλλί και ροδακινί. ( Make up Forever Rouge Artist Palette ) 

Και, βέβαια, χαμογέλα! Έτσι θα απογειώσεις το total bronze look σου.
See you soon, girls!

 

* Photos Ιωάννα Χατζηανδρέου

 styling Λίλα Κουτσιουμάρη

 make up /hair  το έκανα εγώ