Το μακιγιάζ της Κυριακής

Η αγαπημένη μέρα της εβδομάδας οφείλει να έχει το δικό της μακιγιάζ!
Το μακιγιάζ της Κυριακής



Κι ενώ η Κυριακή είναι από τις πιο αγαπημένες μέρες της εβδομάδας, φέτος είναι ακόμα πιο ξεχωριστή αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα καλούμαστε να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα. Για τρίτη φορά μέσα στο 2015 πάμε στις κάλπες και οφείλουμε να είμαστε το λιγότερο κομψές! Πέραν όμως της «πλάκας» και των εκλογών το μακιγιάζ της Κυριακής είναι ιδιαίτερο. Σχεδόν πάντα ξεκινάμε για έναν καφέ ή ένα φαγητό και καταλήγουμε σε ένα… χαλαρό πότο. Γι’ αυτό, λοιπόν, σήμερα ενόψει της εκλογική διαδικασίας που θα μας κρατήσει εκτός των τειχών του σπιτιού για έναν ακόμη λόγο, θα σας δώσω μερικά tips για το πώς θα… εξελίξετε το μακιγιάζ σας στη διάρκεια της μέρας!

1. Όπως κάθε πρωί, πλένουμε το πρόσωπό μας και στη συνέχεια απλώνουμε την ενυδατική μας στην οποία έχουμε προσθέσει και μία σταγόνα από το make up μας. Αναμειγνύουμε και εφαρμόζουμε σε καθαρή επιδερμίδα, δημιουργώντας μια ελαφριά βάση, την οποία ολοκληρώνουμε τοποθετώντας ταμποναριστά την πούδρα. 

( Chanel  Ultra-light skin perfecting make up )
2. Συνεχίζουμε με την τερακότα, αναδεικνύοντας έτσι τις γωνίες και το μαύρισμα που μας έχει… απομείνει! Λίγο ρουζ σε ροδακινί απόχρωση θα μας δώσει το αίσθημα της φρεσκάδας που επιθυμούμε.
3. Με το μολύβι ματιών δημιουργούμε μια ευθεία γραμμή σύρριζα στις βλεφαρίδες μας, τονίζοντας έτσι τα μάτια. Θα σας πρότεινα να τοποθετήσετε σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο σε ροδακινί απόχρωση για μην το «βαρύνουμε» το βλέμμα μας –μην ξεχνάμε ότι είναι πρωί, έστω μεσημέρι–, όμως τοποθετούμε πολλή μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και μόνο!
4. Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με ένα lip gloss και… έτοιμες για βόλτα!

Tip: Aν έρθει το βράδυ και ο καφές γίνει ποτό, με ένα έντονο κραγιόν, κατά προτίμηση κόκκινο, μετατρέπετε όλο το look σας σε πιο επίσημο! ( M.A.C Ruby Woo )

Και βέβαια, δεν ξεχνάμε ποτέ να χαμογελάμε –ανεξαρτήτου αποτελέσματος–, μας κάνει ακόμα πιο όμορφες!

See you soon, girls!