Γαμπρός & αξεσουάρ! Δες τι πρέπει να προσέξει!

Κλισέ αλλά αλήθεια, οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά! Και επειδή εμείςφροντίζουμε για όλα και για όλους, θα ασχοληθούμε με το κεφάλαιο μανικετόκουμπα.
Γαμπρός & αξεσουάρ! Δες τι πρέπει να προσέξει!



Αποτελούν από τα βασικά στοιχεία που θα χαρακτηρίσουν το στυλ αλλά και θα δώσουν στυλ σε έναν άνδρα, πόσο μάλλον σε ένα υποψήφιο γαμπρό. Μαζί με το ρολόι και την καρφίτσα γραβάτας αποτελούν «τα γαμπριάτικά κοσμήματα». Συνήθως αυτά δίνονται στο γαμπρό ως δώρα από την οικογένεια της νύφης. Τα υλικά κατασκευής τους είναι συνήθως από χρυσό, πλατίνα ή ασήμι και μπορεί επιπλέον να κοσμούνται από ημι-πολύτιμους λίθους. Θα τα βρείτε σε σχήμα, στρογγυλό, οβάλ ή τετράγωνο, ενώ για όσους θέλουν να πρωτοτυπήσουν υπάρχουν και πιο funky ή customized εκδοχές.
Στην παρακάτω photo gallery θα πάρετε μερικές ιδέες για το τι εννοούμε!

Yes I do extra Tips:

Προσοχή το πουκάμισο που θα επιλέξετε πρέπει να έχει διπλή μανσέτα χωρίς κουμπιά! Να είναι κατάλληλο δηλαδή για μανικετόκουμπα.
Έξτρα προσοχή στην επιλογή των υπολοίπων αξεσουάρ! Αν για παράδειγμα φορέσετε χρυσό ρολόι, τότε και τα μανικετόκουμπα καλό θα ήταν να είναι από το ίδιο μέταλλο. Αν έχουν πολύτιμους λίθους τότε καλό είναι να προσέξετε η γραβάτα, ή το μαντήλι ή η μπουτονιέρα σας να «κινούνται» κοντά χρωματικά με τα μανικετόκουμπά σας.