Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Η Lady Gaga δεν είναι πια εκκεντρική!

Η πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση στα Emmy Awards 2015
 Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Η Lady Gaga δεν είναι πια εκκεντρική!



Ήταν σίγουρα από τις πιο chic εμφανίσεις της βραδιάς και πιθανόν από τις πιο ανατρεπτικές, με την… ανατροπή να βρίσκεται στο ότι ένα τόσο αντισυμβατικό πρόσωπο επέλεξε να κάνει μια πιο συμβατική και ενδεχομένως συντηρητική για την ίδια εμφάνιση. Η LadyGaga ήταν από τις πιο όμορφες παρουσίες των EmmyAwards 2015 και πολύ διαφορετική απ’ ό,τι την έχουμε συνηθίσει. 

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο redcarpet με καρέ πλατινέ μαλλιά και με μία μαύρη minimalτουαλέτα του Brandon Maxwell από την συλλογήΆνοιξη/Καλοκαίρι 2016 και ήταν όλα όσα δεν περιμέναμε… Κομψή, θηλυκή, με έναν αέρα ντίβας και ένα εξαιρετικό beauty look, διώχνοντας κάθε ίχνος του εκκεντρικού εαυτού της.

Διάβασε τι ακριβώς έκανε για να δημιουργήσει τομοναδικό beauty look της και υιοθέτησέ το κι εσύ:

1. Δημιούργησε μια πολύ καλή και σταθερή βάση σε όλο το πρόσωπο, χωρίς να υπάρχουν χρωματικές διάφορες με την περιοχή του λαιμού. ( Maybelline super star 24h υγρό Make up )

2. Τα φρύδια της ήταν καλοσχηματισμένα και τονισμένα, χωρίς όμως υπερβολές. ( Chanel crayon sourcils eyebrow pencil )

3. Για τα μάτια προτίμησε να τοποθετήσει σε όλο το πάνω βλέφαρο μια χρυσή ιριδίζουσα σκιά, ενώ τράβηξε μια γραμμή eyeliner δίνοντας ένταση από τη μέση του ματιού και προς τα έξω. Άπλωσε λίγο από τη σκιά της και στο κάτω μέρος του ματιού, ενώ ολοκλήρωσε με ψεύτικες βλεφαρίδες τις οποίες τόνισε ακόμα περισσότερο με αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Tip :Δίνοντας ένταση στο πάνω μέρος του ματιού αποκτάς πιο ξεκούραστο βλέμμα! 

( Estée Lauder Pure color envy sculpting eyeshadow 5 palette )

( Estée Lauder  Double wear eyeliner )

4. Έβαλε πολύ λίγο ρουζ σε natural αποχρώσεις, απλά για να δώσει την αίσθηση της υγείας.

5. Ενώ, για τα χείλη επέλεξε ένα lip gloss σε απόχρωση κοντά σε εκείνη των χειλιών της. 

Δύσκολο; Δεν νομίζω! Δοκίμασέ το και χαμογέλα, άλλωστε όταν χαμογελάς είσαι πάντα πιο όμορφη!

See you soon, girls!