10+1 celebrities που θα γεννήσουν μέσα στο 2014

Άλλες περιμένουν το πρώτο τους, ενώ άλλες το δεύτερο ή το τρίτο αγγελούδι τους! Όπως και να χει, η κάθε φορά είναι μοναδική.
10+1 celebrities που θα γεννήσουν μέσα στο 2014 - Κεντρική Εικόνα



Είναι ωραίες, πετυχημένες και πλέον έχουν τη δική τους οικογένεια! Άλλες είναι πρόσφατα παντρεμένες και περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, άλλες δεν έχουν προλάβει να παντρευτούν ακόμα κι άλλες πάλι, κρατάνε το ένα αγκαλιά και περιμένουν να γεννήσουν το δεύτερο.

Ας δούμε λοιπόν ποιες είναι και να τους ευχηθούμε... με έναν πόνο!

Shakira

“Whenever, wherever, We're meant to be together” τραγούδησε η Shakira στον Gerard Piqué κι αυτό ήταν αρκετό! Τι κι αν αυτή είναι 37 και αυτός 27; Δεν είναι δα και τόσα πολλά χρονάκια για να μην μπορέσουν να κάνουν τη δική τους φαμίλια! Γι αυτό και μετά το πρώτο μωρό, είπαν να κάνουν αμέσως άλλο ένα!

Alyssa Milano

Η 41χρονη ηθοποιός, περιμένει το δεύτερο της παιδάκι με το σύζυγό της, αφού μας το ανακοίνωσε πριν μερικούς μήνες μέσα από το προσωπικό της blog.

Zoe Saldana

H 36χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός (και ενίοτε χορεύτρια) σύμφωνα με έγκυρες πηγές, περιμένει το πρώτο της παιδάκι πλάι στον καλλιτέχνη σύζυγό της, Marco Perego.

Carrie Underwood

Η 31χρονη τραγουδίστρια της country (!), χρησιμοποίησε το Twitter για να ανακοινώσει την πρώτη εγκυμοσύνη της, στο πλευρό του συζύγου της Mike Fisher.

Kourtney Kardashian

Η 35χρονη αδερφή της γνωστής και μη εξαιρετέας Kim, ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της μέσα από ένα επεισόδιο της σειράς “Keeping Up with the Kardashians”.

Hayden Panettiere

Η 25χρονη (!) Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, είπε να κάνει ένα παιδάκι τώρα που είναι νωρίς! Έτσι, όπως μας ανακοίνωσε τον Μάιο, περιμένει κοριτσάκι, στο πλευρό του 38χρονου Ουκρανού πυγμάχου, Wladimir Klitschko.

Kristen Bell

H 34χρονη ηθοποιός, περιμένει το δεύτερο παιδάκι της μαζί με τον Dax Shepard, αφού μετά τη γέννηση του μικρού του Lincoln, μέσα σε ένα μόλις χρόνο είπαν να κάνουν άλλο ένα!

Lindsay Price

Η 37χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, όπως ανακοίνωσε ο σύζυγός της, Curtis Stone, όταν εμφανίστηκαν στο The Queen Latifah Show, το Μάιο.

LeeLee Sobieski

Η 31χρονη ηθοποιός, “βρωντοφώναξε” ότι περιμένει το δεύτερό της παιδάκι στο πλευρό του Adam Kimmel, μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του NYC, όπου η κοιλίτσα ξεπρόβαλε μέσα από το λαμπερό φόρεμα!

Lake Bell

Η 35χρονη ηθοποιός, μας έδειξε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο Tribeca Film Festival τον Απρίλιο.

Amanda Peet

Η εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Emmys, ήταν αρκετή για να καταλάβουμε ότι η 42χρονη ηθοποιός περιμένει το τρίτο της παδί!