Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Do's & Dont’s για το μακιγιάζ στο γραφείο

Υπάρχουν κανόνες για τοmakeupτου γραφείου; Και όμως, ναι!
Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Do's & Dont’s για το μακιγιάζ στο γραφείο



Το ξέρω καλά, και από προσωπική εμπειρία, ότι το πρωί δεν έχεις ούτε τη διάθεση ούτε και τον χρόνο για να ασχοληθείς με το μακιγιάζ σου, όμως, μήπως να το ξανασκεφτείς; Αφενός η πρωινή περιποίηση θα σου φτιάξει το κέφι, αφετέρου στη δουλειά περνάς ένα πολύ μεγάλο μέρος της ημέρας σου… Να πω κι άλλα για να σε πείσω; 

Αν τα κατάφερα, δες σε τι λέμε «ναι» και σε τι «όχι» σε αυτό που αποκαλούμε μακιγιάζ γραφείου!

Ναι στην ελαφριά βάση. Ένα ελαφρύ foundation είναι αυτό που χρειάζεσαι, ενώ θα καλύψεις μικρές ατέλειες με το concealer σου. Ολοκληρώνεις με μια διάφανη πούδρα.

 ( Maybelline New York Fit me foundation)

Όχι στο βαρύ make up. Θες ανάλαφρο αποτέλεσμα όχι να φαίνεσαι κουρασμένη και μεγαλύτερη. 

Ναι στις απαλές σκιές. Με ένα πινέλο άπλωσε μια απαλή σκιά (προτίμησε γήινες αποχρώσεις) σε όλο το κινητό βλέφαρο. Έτσι και το βλέμμα σου θα είναι πιο φωτεινό και πιο ξεκούραστη θα φαίνεσαι. 

Όχι στο smoky eye και στο glitter. Ναι είναι πολύ ωραία, ναι κάνουν το βλέμμα σαγηνευτικό, αλλά αν δεν είναι για πρωί. Δεν θες να νομίζουν ότι έρχεσαι κατευθείαν από βραδινή έξοδο, έτσι δεν είναι;

Ναι στα καλοσχηματισμένα φρύδια. Δύο τόνους πιο ανοιχτή σκιά για τις μελαχρινές και ένα τόνο πιο σκούρα για τις ξανθές, σε σχέση πάντα με το φυσικό χρώμα των φρυδιών. ( Sisley Phyto Sourcils Perfect eyebrow pencil )

Ναι στο λευκό μολύβι και στο eyeliner. Τράβηξε με το eyeliner σου μια γραμμή όσο πιο κοντά γίνεται στις πάνω βλεφαρίδες και με ένα λευκό μολύβι βάψε εσωτερικά τα κάτω βλέφαρα. Δεν φαντάζεσαι πόσο ξεκούραστη θα δείχνεις, ακόμα κι αν έχεις ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ. ( M.A.C liquid eye liner )

Ναι στις τονισμένες βλεφαρίδες. Μυστικό μας όπλο για να τις πετύχουμε, η μαύρη μάσκαρα! Μία με δύο στρώσεις στις πάνω βλεφαρίδες και ένα λαφρύ πέρασμα στις κάτω και είσαι έτοιμη! ( Benefit they're Real Mascara )

Όχι στις ψεύτικες βλεφαρίδες. Τόσα μπαρ, κλαμπ, πάρτι, events συμβαίνουν στην πόλη, στο γραφείο πρέπει να τις φορέσεις;

Ναι στα δροσερά και ανάλαφρα ρουζ. Ένα απαλό πέρασμα στα ζυγωματικά με ένα ρουζ σε ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις είναι η ιδανική επιλογή. 

Ναι στα απαλά κραγιόν/lip gloss. Κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου με ένα μολύβι σου κοντά στο χρώμα τους και γέμισέ τα με ένα κραγιόν/lip gloss στο αντίστοιχο χρώμα. ΥΓ: Δεν ξεχνάς να το έχεις πάντα μαζί σου! ( Maybelline New York Colourshow  Lipgloss )

Όχι στα πολύ σκούρα κραγιόν. Χρειάζονται συχνή ανανέωση και μπορεί να μην έχεις τον χρόνο να το κάνεις. Θες να κυκλοφορείς με μισοβαμμένα χείλη; Δεν θες, πίστεψέ με!

Και βέβαια, μην ξεχνάς να χαμογελάς. Πάντα είμαστε πιο όμορφες όταν χαμογελάμε!
See you soon girls!