Τατουάζ που πραγματικά θα ζήλευες

Έχεις σκεφτεί να “χτυπήσεις” το αγαπημένο σου παραμύθι; Κάποιοι ξέφυγαν από τα συνηθισμένα και το έκαναν.
Τατουάζ που πραγματικά θα ζήλευες



Όμορφα, άσχημα, κακοσχεδιασμένα τατουάζ, ακόμα και λάθος μεταφρασμένα ιδεογράμματα, είδαμε και φέτος στις παραλίες και μας έδωσαν... τροφή για σχόλια. Απ' όλα έχουν τα κορμιά και η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα βρεις το ωραίο, το πρωτότυπο αυτό που θα σε κάνει να το ζηλέψεις. Υπάρχουν όμως κι αυτά που τα βλέπεις και πραγματικά θέλεις να τα αποκτήσεις, όπως τα 10 παρακάτω tattoo που κοσμούν σώματα διασήμων.

 

Rihanna

Ό,τι γράφει δεν ξεγράφει και η Rihanna έπεσε στην παγίδα του ανορθόγραφου τατουάζ. Αν εξαιρέσεις την άτυχη αυτή στιγμή τα tattoo της φημίζονται για τη φινέτσα τους. Το πιο εντυπωσιακό από αυτά είναι η Θεά Ισιδα ζωγραφισμένη στα πλευρά της από τον καλλιτέχη Bang Bang.

 

Marc Jacobs

Είναι θρασύς, αυθάδης, διασκεδαστικός με προσωπικότητα και πολλά τατουάζ. Τα περισσότερα σχεδιασμένα από τον Scott Campbell. Το αγαπημένο μας όμως είναι η Ελίζαμπεθ Τεϊλορ με 3-D γυαλιά. Κλασικό, αριστοκρατικό με μία δόση ιδιορρυθμίας.

 

Ryan Gosling

Για την ιστορία διάλεξε να σχεδιάσει στο μπράτσο του ζωγραφιά από το παιδικό φωτογραφικό βιβλίο "The Giving Tree" του Shel Silverstein. Μπορεί να έκανε ολόκληρο τατουάζ, ωστόσο εμφανίστηκε αρκετά επικριτικός λέγοντας πως «αυτό το βιβλίο είναι τόσο χάλια και η ιστορία ακόμα χειρότερη. Εννοώ πως στο τέλος το δέντρο είναι ένα απλό κούτσουρο και ο γέρος κάθεται γι αυτό; Το χρησιμοποίησε για να πεθάνει και πρέπει να θέλεις να είσαι το δέντρο; Δε θέλω να είμαι το δέντρο». Μάλλον αναζητούσε ένα happy end!

 

Angelina Jolie

Είναι από τις πρώτες γυναίκες στη λίστα των celebrities που έκαναν τατουάζ σε εμφανές σημείο. Από τα πιο όμορφα είναι το ξόρκι του βουδιστή Pali που κοσμεί την πλάτη της γραμμένο στα Χμερ (επίσημη γλώσσα της Καμπότζης) και τo έγραψε για να προστατεύει τον γιο της Maddox από την κακή τύχη.

 

John Mayer

Το μανίκι του είναι πραγματικά έργο τέχνης που έχει επιμεληθεί ο Ιάπωνας καλλιτέχνης Tebori. Εντάξει, το να κάνεις όλο αυτό στο χέρι σου πρέπει να είναι βασανιστικό, για τον Mayer όμως αυτή η ταλαιπωρία άξιζε.

 

Zayn Malik

Μόνο και μόνο που το τατουάζ του, ένα τεράστιο “ZAP", σχεδιάστηκε για την αγάπη του στα cartoon αξίζει μία θέση στα 10 καλύτερα.

 

Eve 


Αυτές οι μικροσκοπικές πατουσίτσες αν μη τι άλλο είναι το σήμα κατατεθέν της Eve. Δεν ξέρω αν είναι όμορφο ή άσχημο, είναι ένα εντυπωσιακό και πρωτότυπο τατουάζ.

Christina Ricci 

Έχουμε δει λιοντάρια και λιοντάρια κυρίως πάνω σε αντρικά μπράτσα. Το τατουάζ στην πλάτη της είναι διαφορετικό. Δεν έχει λεπτομέρειες, είναι ένα απλό σκίτσο που η ηθοποιός εμπνεύστηκε από το αγαπημένος της βιβλίο, “Το χρονικό της Νάρνια”: το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα.

 

Tom Hardy 


Αν όλα αυτά τα tattoo δεν ήταν πάνω στο κορμί του ίσως δεν δίναμε σημασία. Η επιλογή του να μη βάλει χρώμα και να αφήσει το μαύρο μελάνι είναι εξαιρετική με το κοράκι πάνω στο στήθος να τραβάει τα βλέμματα.

 

Adam Levine

Στο ένα χέρι  βλέπουμε ένα τατουάζ μανίκι και στο άλλο μία τίγρη που αναμφισβήτητα κλέβει την παράσταση.