Τα αγαπημένα μου προϊόντα προσώπου

Σήμερα το μενού έχει.. ομορφιά! Θα σας μιλήσω για τα μυστικά που έχω μάθει από τους «ειδικούς» με τους οποίους συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια.
Τα αγαπημένα μου προϊόντα προσώπου



Σήμερα το μενού έχει.. ομορφιά! Θα σας μιλήσω για τα μυστικά που έχω μάθει από τους «ειδικούς» με τους οποίους συνεργάζομαι τα τελευταία χρόνια. Βέβαια δεν είναι πια τόσο μυστικά όσο μία υπενθύμιση για το τι πρέπει να κάνουμε για να διατηρήσουμε την όμορφη επιδερμίδα μας. Ομολογώ πως τέτοια θέματα παλιά, τα βαριόμουν απίστευτα.. τον τελευταίο χρόνο όμως ό,τι μαθαίνω θέλω να το μεταφέρω στις φίλες μου! Ίσως φταίει το ότι βλέπω τόσες νέες κοπέλες να μην προσέχουν την επιδερμίδα τους και μετά να το μετανιώνουν . Όπως λένε και οι φίλοι μου μακιγιέρ, "Το δέρμα μας μπορεί να είναι όμορφο - είτε είμαστε 20 χρόνων, είτε 60– αρκεί να μην ξεχνάμε να το φροντίζουμε!"

1. Κάνουμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα απολέπιση. Απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα του προσώπου.

2. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξεχνάμε να φοράμε αντηλιακή κρέμα! Ακόμα και τους χειμερινούς μήνες- με δείκτη προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία τουλάχιστον 30, ακόμα κι αν βγαίνουμε για λίγο από το σπίτι μας!

3. Πριν την αντιλιακή βάζουμε και μια ενυδατική.

4. Πολύ πολύ νερό και σωστές τροφές που περιέχουν αντιοξειδωτικά, όπως το πράσινο τσάι και τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνες Α, Ε, C.

5. Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια.. φτιάξε λίγο λεμονόνερο! Με το που ξυπνάτε, στίψτε μισό λεμονάκι και πιείτε το με χλιαρό νερό. Το πρωί, το σώμα μας είναι αφυδατωμένο και χρειάζεται αρκετό νερό για να σπρώξει προς τα έξω τις τοξίνες και να ανανεώσει τα κύτταρα. Μη ξεχνάτε πως το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, οπότε φανταστείτε πόσο καλό κάνει στην επιδερμίδα σας!

6. Να ξεβαφόμαστε πάντα το βράδυ με μαλακτικό προσώπου ή με ειδικό σαπούνι. Ποτέ με μαντηλάκια (όπως έκανα κι εγώ μέχρι πρότινος.. oops)

7. Να βάζουμε κρέμα νυκτός.

Στις φωτογραφίες σας παρουσιάζω τα αγαπημένα μου προϊόντα προσώπου αυτή την εποχή! Αν έχετε να προτείνετε κάτι καλό.. μοιραστείτε το με τις υπόλοιπες φίλες!

Φιλιά πολλά!