Γυναίκες με σωματικές δυσπλασίες, βγάζουν τα ρούχα τους για ένα απίθανο project!

Πιστεύεις ότι ο κόσμος της μόδας είναι τόσο λαμπερός όσο φαίνεται; Η απάντηση είναι μάλλον... όχι!
Γυναίκες με σωματικές δυσπλασίες, βγάζουν τα ρούχα τους για ένα απίθανο project!  - Κεντρική Εικόνα



Mια νέα καμπάνια με τίτλο What's Underneath, έχει ως κύριο σκοπό να δείξει ότι η ομορφιά και η γοητεία δεν έχει να κάνει με τα χρήματα και την μόδα αλλά με το πώς πραγματικά αισθάνεσαι μέσα σου!

Εμπνεύστρια της καμπάνιας αυτής, είναι η πρώην fashion editor Elisa Goodkind η οποία όπως δήλωσε, από ένα σημείο και μετά άρχισε να αισθάνεται πως ο κόσμος της μόδας είναι εντελώς... άψυχος.

Αποφάσισε λοιπόν να βάλει διάφορες celebrities και μη, να φωτογραφηθούν την ώρα που αποχωρίζονται τα ρούχα τους και παράλληλα μιλούν για τις σωματικές τους δυσμορφίες.

Το μοντέλο, Melanie Gaydos, γεννήθηκε με μια σπάνια δυσλειτουργία που λέγεται “εξωδερμική δυσπλασία”, μια ασθένεια που επηρεάζει τα μαλλιά, τα δόντια, τα νύχια, δηλώνει:

“Oι περισσότεροι νομίζουν πως είμαι τρομακτικά περίεργη. Η αλήθεια είναι πως δεν μεγάλωσα σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. Υπήρχε αλκοολισμός και κακομεταχείριση. Πίστευα ότι δεν θα έφθανα ούτε τα 18”

Από την άλλη, η Tallulah Willis, η 20χρονη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore, γδύθηκε επίσης, ανοίγοντας την καρδιά της σε μια προσωπική συνέντευξη, μιλώντας για την σωματική της δυσλειτουργία αλλά και για τη μεγάλη μάχη της με την ανορεξία.

Η χαρακτηριστική της φράση: “Ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν όμορφη. Από την άλλη όμως, δεν πίστευα και ποτέ πως είμαι άσχημη.

Ακόμα, η Jillian Mercado, η οποία κατάφερε να γίνει κεντρικό πρόσωπο πριν λίγους μήνες στην καμπάνια της Diesel, δηλώνει χαρακτηριστικά: “Μπορεί να πάσχω από μυική δυσλειτουργία, αλλά πιστεύω πως υπάρχει μια ξεχωριστή ομορφιά σε αυτή τη διαφορετικότητα. Είναι βαρετό να βλέπεις τους ίδιους ανθρώπους”.

Ακόμα, συμβουλεύει: “Αν έχετε μεγάλο στήθος, αγαπήστε το! Γενικά, αν έχετε κάτι μεγάλο, συμφιλιωθείτε μαζί του!”

Παράλληλα, παραδέχεται πως η μεγαλύτερη ανασφάλειά της είναι τα πόδια της. “Θεωρώ πως κάποιοι με βλέπουν είτε σαν έργο τέχνης, είτε σαν... εξωγήινο!”