Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Soft smoky με τη Λάουρα Νάργες !

ΤοLittleBlackDressτουmakeup !
Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Soft smoky με τη Λάουρα Νάργες !



Με αυτό το κορίτσι γνωριστήκαμε πριν από αρκετό καιρό σε κάποιο στούντιο και έκτοτε κολλήσαμε! Κάθε φορά που η Λάουρα Νάργες είναι το μοντέλο μου η χαρά μου είναι διπλή, αφού διαθέτει ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο και είναι πάνταχαμογελαστή και γλυκομίλητη!

Με τη Λάουρα έχουμε συνεργαστεί σε πολλές φωτογραφίσεις και κάθε φορά που το concept δεν «επιβάλλει» ένα συγκεκριμένο μακιγιάζ επιλέγουμε το δικό μας αγαπημένο: ένα ελαφρύ smoky! Το soft smoky είναι ένα μακιγιάζ πασπαρτού. Είναι φίνο και σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση, γι’ αυτό και μου αρέσει να το αποκαλώ «το LDB του μακιγιάζ»!

Ας δούμε βήμα βήμα πώς πετύχαμε το soft smoky της Λάουρας για να πάρεις ιδέες!

1. Αφού άπλωσα το make up σε όλο το πρόσωπο και concealer στα μάτια, γέμισα τα φρύδια της με ένα ειδικό μολύβι φρυδιών ώστε να τα τονίσω λίγο παραπάνω.

2. Στα μάτια τόνισα τις ρίζες των βλεφαρίδων της με ένα μαύρο μολύβι και στη συνέχεια άπλωσα μια σκούρα σκιά κοντά στο μολύβι, κάνοντας το λεγόμενο blendingτων προϊόντων. Ακριβώς το ίδιο έκανα και για τα κάτω βλέφαρα.

(  Guerlain 10 Francs-Bourgeois )

3. Ολοκλήρωσα με πολλή μάσκαρα.  Πολλές φορές βάζουμε μισές ψεύτικες βλεφαρίδες στις άκρες των ματιών της, κάνοντας το βλέμμα της πιο γατίσιο.  

Diorshow Black Out - Mascara volume spectaculaire)

4. Μπορεί στη φωτογραφία που βλέπετε η Λάουρα να μη φορά κραγιόν, μιας και είναι backstage λήψη από ένα γύρισμα που θα δείτε σύντομα, όμως εσείς έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι θέλετε αρκεί να μην είναι σκούρο γιατί θα δώσει μουντό αποτέλεσμα κι αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε!

Συμπέρασμα: Το soft smoky ταιριάζει με όλα σχεδόν τα κραγιόν, είναι διαχρονικό και κατάλληλο για κάθε περίσταση. Άλλωστε το λέει και η πολύ γνωστή make upartist Sonia Kashuk – και σίγουρα δεν θα διαφωνήσουμε μαζί της!

Και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε! Πάντα είμαστε πιο όμορφες όταν χαμογελάμε!

See you soon girls !