Εσύ τι είδους μαμά είσαι;

Ανησυχείς και εσύ για το τι θα βάλεις όταν βγεις βόλτα με το παιδί σου;
Εσύ τι είδους μαμά είσαι; - Κεντρική ΕικόναΚι όμως! Περίπου το 64% των γυναικών, ψωνίζουν για τη νέα σεζόν και ανανεώνουν το look τους απλά και μόνο για εντυπωσιάζουν, πηγαίνοντας το παιδί τους σχολείο για τη νέα σχολική χρονιά!

Συγκεκριμένα, 2 στις 3 μαμάδες ψωνίζουν νέα ρούχα, μπότες, πλεκτά, παλτό, make up, ενώ πολλές παραδέχονται πως σχεδιάζουν τι θα φορέσουν ήδη από το προηγούμενο βράδυ (!) Ακόμα, το 76% παραδέχεται ότι κλείνει συχνά ραντεβού σε αισθητικό ή στο κομμωτήριο!

Κι όλα αυτά; Επειδή οι μαμάδες θέλουν να αισθάνονται όμορφες όταν πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο, κάνοντάς τα να αισθάνονται περήφανα.

Οι περισσότερες παίρνουν σαν παράδειγμα τις διάσημες μαμάδες, όπως τις Elle Macpherson, Myleene Klass, Samantha Cameron και Claudia Schiffer, οι οποίες κάνουν άψογα outfits! Άλλωστε, τις έχουμε δει και τις έχουμε θαυμάσεις πολλάκις με τα μικρά τους!

Στις top προτιμήσεις των μαμάδων που ψωνίζουν για τη νέα σχολική χρόνια περιλαμβάνονται: τα πλεκτά, τα jeans, τα φουλάρια, τα παλτό και τέλος οι μπότες.

Βέβαια, υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό που δεν ενδιαφέρεται σχεδόν καθόλου για το τι θα φορέσει, ενώ άλλες μαμάδες παραδέχονται πως έχουν φορέσει ακόμα και μια φορά κάτι πολύ πρόχειρο (συνήθως κάτι που φοράνε μέσα στο σπίτι για δουλειές ή για τον ύπνο) για να πάνε να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο.

Παράλληλα, μερικές παραδέχονται: “Δεν ψωνίζω για να κάνω... παρέλαση, πηγαίνοντας το παιδί μου στο σχολείο και να “μπω στο μάτι” των άλλων μαμάδων! Απλώς, είμαι πάντα περιποιημένη γιατί αμέσως μετά πηγαίνω στη δουλειά μου”.

Μετά απ' αυτό λοιπόν, εσύ... τι είδους μαμά είσαι;