Το look μου στην πρεμιέρα του Γιώργου!

Με ρωτήσατε πολλοί, γι'αυτό και αποφάσισα να μοιραστώ όλες τις λεπτομέρειες για το look μου την Παρασκευή στο Acro!
Το look μου στην πρεμιέρα του Γιώργου!



Με ρωτήσατε πολλοί, γι'αυτό και αποφάσισα να μοιραστώ όλες τις λεπτομέρειες για το look μου την Παρασκευή στο Acro!

Επέλεξα μια μαύρη ολόσωμη φόρμα Brigitte Boutique, από το μαγαζί της φίλης μου, Νάνσυς Μαρκοπούλου, στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο μαγαζί μου δίνει τη λύση για πολλές πολλές εμφανίσεις! Τα παπούτσια μου ήταν μαύρα δερμάτινα μποτίνια Τσακίρης Μαλλάς. Το μακιγιάζ μου το έκανε η φίλη μου μακιγιέρ, Νάσια Μαυραγάνη, από το Le Manucure και τα μαλλιά μου ο hair stylist Βασίλης Αναστασόπουλος. 

Για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, δεν πηγαίναμε για ένα συγκεκριμένο look εκείνη τη μέρα. Θέλαμε κάτι minimal σε λίγο πιο επίσημο, δηλαδή: όχι πολύ έντονο μακιγιάζ και ένα ωραίο (αλλά όχι υπερπαραγωγή) χτένισμα για να ταιριάζει με το ρούχο.

Το χτένισμα που κάναμε λέγεται Vague Μεσοπολέμου. Πως να το κάνετε;

1. Πρώτα στεγνώνετε το μαλλί.

2. Μετά κάνετε ένα απαλό φορμάρισμα (όχι ίσιωμα) για να λειάνετε την τρίχα και να μην έχετε φριζάρισμα.

3. Φτιάχνετε τη χωρίστρα εκεί που σας βολεύει.. αριστερά, δεξιά ή στο κέντρο.

4. Παίρνετε το χοντρό ψαλίδι για την μπούκλα  (ή όπως λέω εγώ «το μπουκλοτήρι»)

5. Αφού τελειώσετε,  το βουρτσίζετε πολύ καλά για να να ανοίξουν οι μπούκλες και στο τέλος βάζουμε πένσες ειδικές για να κρατήσουν την μπούκλα. Όταν φτάσει η ώρα για να βγούμε από το σπίτι, βγάζουμε τις πένσες και ξαναχτενίζουμε το μαλλί για να ανοίξει λίγο η μπούκλα.

Μακιγιάζ :

1. Για τη βάση χρησιμοποιήστε το make-up της Mac της σειράς MatchMaster, που είναι ελαφρύ και συγχρόνως καλυπτικό. Το απλώνετε σε όλο το πρόσωπο και το «κατεβάζετε» μέχρι το λαιμό για να «δέσετε» καλύτερα το χρώμα του make up με το χρώμα του δέρματος.

2. Συνεχίζετε με το Mac concealer κάτω από την περιοχή των ματιών, στο πηγούνι, επάνω στο τελείωμα των χειλιών. Για να τονίσετε ακόμα περισσότερο το βλέμμα, τοποθετείτε μερικές σταγόνες Prep +Prime Highlighter της Mac σε φυσική απόχρωση επάνω ακριβώς στα ζυγωματικά και τα «σβήνετε» απαλά σε όλο το κόκκαλο για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

3. Στα μάτια χρησιμοποιείτε την φανταστική βάση Pounterly Pount Pot της Mac σε ροζ απαλή απόχρωση, ώστε να σταθεροποιήσετε τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε στα μάτια. Δημιουργείτε μία χοντρή γραμμή στη ρίζα του επάνω βλεφάρου του ματιού με το μολύβι της Adamo, που έχει χρυσά στοιχεία, και “σβήνετε” στη συνέχεια με ένα φουντωτό πινέλο. Γεμίζετε το καπάκι του ματιού με καφέ σκιά από την παλέτα Burgundy Times Nine της Mac. Για περισσότερο glam αποτέλεσμα τοποθετείτε μόνο στο κέντρο χρυσή σκιά από την ίδια παλέτα.

4. Στη συνέχεια περνάτε το μαύρο μολύβι Smolder της Mac στο εσωτερικό των κάτω βλεφαρίδων.

5. Στις βλεφαρίδες περνάτε τη μάσκαρα XCESS 30 της ERRE DUE.

6. Τοποθετείτε την Bronzing πούδρα της Mac στα μάγουλα, το μέτωπο και τη μύτη για ηλιοκαμένο look και ρουζ επάνω στα μάγουλα με ροζ απόχρωση.

7. Τέλος, το liploss της mac Apple Pink για τα χείλη σας.