Κοιτάξαμε επιτέλους ψηλά !

Γυρνώντας σπίτι σήμερα και κοιτάζοντας τον πια συνηθισμένο για την εποχή μουντό ορίζοντα της Αττικής, όλα άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά! Ένιωσα την πόλη ξαφνικά πολύ ήσυχη, σαν να σταμάτησαν όλα! Κοίταξα γύρω μου και είδα μια υπέροχη εικόνα που είχα καιρό να δω.
Κοιτάξαμε επιτέλους ψηλά !



Γυρνώντας σπίτι σήμερα και κοιτάζοντας τον πια συνηθισμένο για την εποχή μουντό ορίζοντα της Αττικής,  όλα άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά! Ένιωσα την πόλη ξαφνικά πολύ ήσυχη, σαν να σταμάτησαν όλα! Κοίταξα γύρω μου και είδα μια υπέροχη εικόνα που είχα καιρό να δω. Όλοι χαμογελούσαν, στο αυτοκίνητο, στο δρόμο, στα λεωφορεία. Κοιτούσαμε όλοι το ίδιο πράγμα, το φλογερό ηλιοβασίλεμα που “εξαφάνισε” τα γκρι κτήρια της Αθήνας βάφοντας όλη την πόλη σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, κίτρινου, κόκκινου και ροζ. Μια περίεργη αίσθηση χαράς και αισιοδοξίας μοιράστηκε στους κατοίκους της Αθήνας και όλοι νιώσαμε “ρόζ” εκείνα τα λίγα λεπτά. Ήταν υπέροχο!

«Δανειστηκα» τις  φωτογραφίες που είδα στο facebook  και το instagram γιατί μου θύμησαν αυτό που όλοι ξέρουμε αλλά ξεχνάμε! Πως τελικά όλοι μπορούμε να έχουμε καλή διάθεση, άλλες φορές από τους άνθρωπος γύρω μας, άλλες φορές από μια ευχάριστη σκέψη ή κατάσταση και άλλες φορές από την ίδια τη φύση!

Και να σας πω και κάτι ακόμα; Ήταν ωραίο που επιτέλους μετά από τόσο καιρό τα social media γέμισαν με ευχάριστες εικόνες και αναρτήσεις! Μακάρι να ήταν το  facebook κάθε μέρα έτσι. Να θυμάστε πως το χαμόγελο είναι μεταδοτικό .. ας το κάνουμε πιο συχνά! Ποιος ο λόγος να ασχολούμαστε και να αναρτούμε μίζερες ειδήσεις που μαυρίζουν ακόμα περισσότερο την ψυχή μας;